Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
krupica, mnaaaam :/ ja som to nemala roky, ale diky za tip, spravim si pozajtra :)
ako vidim, nic sa nezmenilo, okolie ba a trnavy robi kovbojku z 2 cm snehu
mnaaaaaaaaam krupica s Grankom
tpch je cela mlsava, ze? :-DD :-P
mas rada ryzovu kasu? (s mliekom)
Tak s ranajkami by som brala aj ja...ale zase by som stratila moznost vidiet uja tpch, ako vari krupicu..
no kokso.. ja idem napisat brutalne stiplavy email cestarom :D
ved tie okresky :D
ja som ca citil ako rally off road zavodnik :D clovek nevidi kde je cesta a kde zahrabany strom :D
a miestami viditelnost 0 (slovom nula) :D
celkom aj sranda, lepsie ako pocitacova hra :)))
to by ma zaujimalo ake cesty boli na zapade, este Laurina chyba do kruhu :)
ale tu sa sneh topi uz :( otrasne pocasie, ten kto nam nadelil sneh v TT si ho mohol radsej nechat :D teraz blato.. ach jaj
ja by som tu otacaciu brala... a este taku postel, co sama aj ranajky spravi :D
tpch, haaa doma postel, stlacis tlacitko, vzzzz no su otacacie postele, fakt :-DDD
xy: moja byvala spoluziacka mala doma vodnu postel, ked sme u nej boli s babami na navsteve, tak sme tu vodnu postel vsetky chceli vyskusat, bolo to take divne, teple, stale sa to hybalo...
ja mam radsej moj tvrdy matrac, lepsie pre chrbticu
to su ake otacacie postele? Ja poznam len take polohovacie zo spitala :-D
Coby divocina! To ja tak aktivne spim! V spanku riesim vsetky problemy sveta a strasne sa hybem a metam, az napokon vytlacim uja tpch na kraj postele, odkial sa chudak zvykne zosypat na zem. On podvedome stale ustupuje pri tych mojich nocnych pohyboch, az nema ineho uniku ako pad :-D