Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
No moja, ATB zaberu tak po 3 dnoch a ak je infekt poriadne rozvinuty uz pred nasadenim, este si polezis..
xy:) - tak to mi je jasné :) len išla som za dr. s tým, aby to presne takto nedopadlo a preto neviem, ale tak počkám, zajtra mi snáď už bude lepšie ... :)
lost - iné ani nerobím, veď nie som schopná výjsť z postele poriadne, pijem zázvorový čaj, veľa tekutín, na hrudi mám už sáčok s domácou masťou a čakám a čakám, keby sa mi dalo aspoň spať, ale nedá sa mi, tak sa potím aspoň ... :) Dúfam, že čoskoro budem fit, v takomto stave ťažko vydržím 6 hodín v buse ...
antibiotika su lieky, nie zazrak
Mám otázku, poraďte... Od včera rána beriem ATB, ale môj stav sa rapídne zhoršil, už mám odfajčené priedušky, teploty mi neklesajú, komplet zahlienená som, jesť ani fajčiť mi nechutí, takže znamená to, že mi atb nezaberajú a mám si ísť po iné alebo je ešte skoro a zaberú po pár dňoch?? Díky
tpch, ked toto budes vecer citat, mozno mi budes vediet odpovedat:
Polygynax, vag. kapsule, vyrobca Francuzsko, preco ho u vas dostat a je dokonca na predpis a v Nemecku nie? ani neexistuje alternativny preparat pod inym menom s rovnakym alebo podobnymm zlozenim, co je velka skoda
jaj takze ona je ta inkompetentna? haha
no takze co by ona robila, vsak je zavisla na tebe
logicky, po prve sefka pozna tvoj naturel a po druhe, kto by jej tam robil, ked jedna stale trci na OCR alebo dovolenke a druha je uplne inkompetentna?