Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Laurina22

No ja som aj hikala...som si ich aj natacala a stale tam len mna je pocut hikat ze Jeziiiiiiiiiis neeeeeeeee,Jeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis:-)))

Podla mna treba to vidiet-ono pacilo sa mi ze to mali do detailu prespikovane...vsetko tip top

*inko

lauri ale listky na alegriu su uz tusim vypredane
uh, ale popravde ja by som tam nemohla ist, aj ked by som to chcela moc moc vidiet
proste ten strach o nich mi nedovoli sa na to divat, asi by som tam nahlas hikala:)

Laurina22

Vecer najdem video

a to si vezmite ze tu bola nejaka "2 liga" cirkusu

Ja neviem co musia ake divociny stvarat v prvej lige....

ojka.

inko, nespomínam si na to video, možno som ho prehliadla, neviem (:
lauri, nooo, ked ešte chlapi "šaškujú", no dobre, ale na deti by som sa fakt bála pozrieť.... och
ale zážitok to určite bol ((:

Laurina22

Na SVK hraju predstavenie - SALTIMBANCO

V tomto predstaveni hra aj jeden cech-mlady chalan,na uvod prisiel pozdravit a krasne slovensky rozpraval

Ucinkuju tam aj dvaja slovaci ale ti su myslim ze v predstaveni Allegria- aj tu by som chcela vidiet:-)Ako ty Inko:-)))

No o 20,00 to zacalo a skoncilo o 22,20 - 20 min bola prestavka

Ale pre mna - nezabudnutelny zazitok

Treba to vidiet

*inko

ojka to bol ten cirkus, ktoreho video som sem pred asi dvomi mesiacmi davala :)
mna na to tiez frajer volal a dlho prehovaral, v lete by mali byt aj v prahe, dokonca tam su listky ovela lacnejsie:)
www.youtube.com
ani maju viacero typov vystupeni, my sme chceli ist presne na tuto alegriu..tak mozno v lete to vyjde :)

lauri a ako dlho to cele trvalo?
musel to byt zazitok :)

Laurina22

Ved to ti poviem,som chvilami ani nedychala som sa bala za nich

Ale najviac sa mi pacilo ako taky chlapik drzal tyc,na tu mu naskakalo na seba 5 chlapov z hupacky(oni sa rozhupali a skakali z hojadcky,neboli isteni podotykam...) no a potom cez nich preskocilo dieta(tiez sa rozhupalo pred nimi a skocilo...no lenze ono letelo az skoro na vrchu sportovej haly...)

Nedychala som.....

Ked najdem na youtube tuto scenu tak to sem dam ja som s ustami otvorenymi pozerala

Laurina22

Ojka - Cirque de soleil

Och krasne to bolo sklanam sa k zemi pred vsetkymi tymi umelcami

Ja som ani netusila ze take veci clovek dokaze vobec urobit