Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
lauri ale listky na alegriu su uz tusim vypredane
uh, ale popravde ja by som tam nemohla ist, aj ked by som to chcela moc moc vidiet
proste ten strach o nich mi nedovoli sa na to divat, asi by som tam nahlas hikala:)
inko, nespomínam si na to video, možno som ho prehliadla, neviem (:
lauri, nooo, ked ešte chlapi "šaškujú", no dobre, ale na deti by som sa fakt bála pozrieť.... och
ale zážitok to určite bol ((:
Na SVK hraju predstavenie - SALTIMBANCO
V tomto predstaveni hra aj jeden cech-mlady chalan,na uvod prisiel pozdravit a krasne slovensky rozpraval
Ucinkuju tam aj dvaja slovaci ale ti su myslim ze v predstaveni Allegria- aj tu by som chcela vidiet:-)Ako ty Inko:-)))
No o 20,00 to zacalo a skoncilo o 22,20 - 20 min bola prestavka
Ale pre mna - nezabudnutelny zazitok
Treba to vidiet
ojka to bol ten cirkus, ktoreho video som sem pred asi dvomi mesiacmi davala :)
mna na to tiez frajer volal a dlho prehovaral, v lete by mali byt aj v prahe, dokonca tam su listky ovela lacnejsie:)
www.youtube.com
ani maju viacero typov vystupeni, my sme chceli ist presne na tuto alegriu..tak mozno v lete to vyjde :)
lauri a ako dlho to cele trvalo?
musel to byt zazitok :)
Ved to ti poviem,som chvilami ani nedychala som sa bala za nich
Ale najviac sa mi pacilo ako taky chlapik drzal tyc,na tu mu naskakalo na seba 5 chlapov z hupacky(oni sa rozhupali a skakali z hojadcky,neboli isteni podotykam...) no a potom cez nich preskocilo dieta(tiez sa rozhupalo pred nimi a skocilo...no lenze ono letelo az skoro na vrchu sportovej haly...)
Nedychala som.....
Ked najdem na youtube tuto scenu tak to sem dam ja som s ustami otvorenymi pozerala
ale ja by som sa možno už len bála na to pozerať.... (-:O
lauri, noooo, tak to mohlo vyzerať moc moc moc zaujímavo ((: