Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
myslite si, ze take sucky bude niekto chciet, ked budu mat 35? ;)
taky zivot je 3 az 5 krat "chutnejsi" ale zaroven aj "rychlejsi"
to je ako opalovanie , chce byt sexy? fajn, budis.. ale 3-5x rychlejsie jej odide koza..
nezavidim im som im teda :) pouzil by som analogiu "koniec sveta" - ked clovek izje na plne gule, lebo caka koniec sveta, preda byt dom auto a prepije to a potom nic.. ziadny koniec sveta a je 20 rokov na neslanom chlebe a vode..
kks, to je sila ta zenska
aky ma nahradny program s chorym dietatom?
mna by aj zaujimalo, ci ma ten chlapec individualny studijny program v skole, kedze v tomto roku este v skole asi realne ani raz nesedel, co je stale doma
Tpch mas mail
A takych je plna BA
Mna to inak dost uraza ze hentake....ehm sa maju ako prasiatka v zite,nemusia si vyratuvat ci vyziju od najmu do najmu,nemusia sa pozerat ci si kupia sampon za 5 € alebo 1,50€,ci si daju na veceru cestovinu alebo chleba s pastekou...
Tato spolocnost je zvratena
tpch, myslis to tak, ze si dovolenku pripise k dobru, lebo zasa bude na OCR?
tak to je uz neuveritelne
Laurina, pockaj, to si decko vyvrtlo clenok dnes, par hodin predtym, co mali odcestovat, vsak uz sedia na zbalenych kufroch asi :-DDD
neverim ani slovo, podla mna sa zlakla, kedze vie, ze vies, ze klame
Laurina, cize bude s deckom zase na OCR, pretoze ho bude musiet nosit na zachod, lebo chudatko same neprejde.