Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

Maoam

jasne, je to podle :)
ale ja postupojem podla "ako ty, tak aj ja" :)

pretoze nic komplexnejsie dany podly clovek, vhladom na jeho obmedzenu a znizenu inteligenciu, nie je schopny prijat, resp. uvedomit si to.

to mas ako bitka s prastiatkom :) treba sa zaspinit, ak chces vyhrat :D

a ked uz tak - prisvojil osm si nazor, ze "mrtvy zlodej, dobry zlodej" tj - on uz tazo nieco ukradne :) .. a da sa aj aplikovat na vysavanie enegie.. nie ze by som ho isiel zabit, ale proste vysal by som ho. i ked nikdy som to neskusal, a tak nemam najmensie tusenie ci by som to vedel, no pokusil by som sa :D minimalne by som ho extremne, ale fakt EXTREMNE otravoval.

ja si myslim, ze nic ine si nezasluzi a HLAVNE POKIAL nemam nic ine na praci, aspon sa zabavim :)

to je ako ten nazor, ze "ale ved, ak ti zlodej uteka s peniazmi, NESMIES ho strelit do chrbta" alebo "ak ta napadne niekto, NESMIES pozuit NEPRIMERANY utok spat, resp obranu" defacto v pravnom state nemame ziadne pravo na obranu, aletoje uz mierne offtopic.

myslim si, ze ten, co sa rozhodne mi zasahovat do prava na zivot, alebo akehokolvek ineho prava, sam sa dobrovolne tymto cinom VZDAVA svojho prava na zivot, resp. akehokolvek ineho prava.

moralne s tym budem vediet spat, a o zvysok sa postaraju pravnici a skorumpovane sudnictvo ;)

Maoam

lost, ak nie si vampir od prirody, tak sa to neda naucit, lebo ide o nieco velmi podle, toto kradnutie energie je velmi velmi podla vec, to iste ako zlodejina, to iste ako ked ukradnes niekomu laptop alebo auto

da sa predtym len imunozovat a to vyzaduje profi-pristup, musi ti to niekto vysvetlit, naucit ta to a ty sa mozes potom uz len zlepsovat pravidelnym treningom

takze cakame na tpch

Maoam

urcite poradi tpch

ja to tiez ESTE neviem

ona to vie a velmi dobre, tak dufam, ze nam poradi, ako postupovat

rastliny ani prekrizene prsty to nebudu, bude to o vnutornom postoji a tych spravnych reakciach