Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
laurina, taký človek, čo je vo vzťahu s tebou a neverí ti, tak to nie je človek hodný tvojich slz.... treba si to uvedomiť, že ten chlap by nebol najlepšie riešenie pre teba.... musíš na to prísť ale sama, a uvidíš, že sa ti potom dosť uľaví...
Ale ja nevladzem..kricim do sveta ze sa vzdavam...ja uz nevladzem....Rezignujem proti zivotu,voci nemu,voci tej co mi vzala to co som milovala,rezignujem sama voci sebe
Dala som do toho zabudnutia tolko energie ze uz nemam nic...
Kiezby sa mi dala energia davkovat v infuziach lenze to by mi pri mojom stasti davkoval ON
Nevladzem,neviem uz ist dalej nech si to so mnou robi co chce....Ja chcem len ticho a kludny spanok....
Lauri, ser na depresie, nič Ti za to nestojí, ako fakt. Hlavu hore... Ja som sa tiež natrápila, poslednú dobu je všetko na pi*u, ale tak treba život brať s úsmevom... Držkaj sa.... Život ide ďalej.... A čo sa Ti teraz môže zdať ako strašné nešťastie, v busúcnosti môžeš vnímať úplne inak .... Vlastná skúsenosť. Som pripitá, ja viem... Ale aj tak.