Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Lost, ja som dlhodobo dole, len niektorí ľudia mi na to dočasne pomáhajú zabúdať.
Bingham a ja Vám všetkým ďakujem, som rada, že som bola schopná sa takto odhaliť, pretože aj Vaša podpora mi psychicky pomáha ...
wheeee, si silna zvladnes to...drzime ti tu vsetci palce :))
Včera mi bolo úplne úžasne, bola som s mužom, dnes som už mimo domova, a zle zle zle zle zle, zdôverila som sa tu aj kamošovi jednému, tak uvidíme, inak, bolia ma strašne všetky zuby, wtf ???
A rozmýšľam nad odkladom štúdia, kým sa nedám do poriadku. Lebo toto skúškové ma položí, cítim to.
Maoamka, viem, pamätám si, už nech mám za tým ....
wheee, hovorila som ti, ze prve dva-tri tyzdne budu drsne :-/
Lauri, veď o tom hovorím, ľudia ma vnímajú ako sebavedomú a vyrovnanú a ja nie som schopná sa pred nimi otvoriť.
Lost, ja mám veľmi aktívny sociálny život, či už tu alebo v Brne ... Ja som pred ľuďmi veselá, vtipná, svet je gombička .... lenže nik nepozná túto moju druhú stranu, tieto moje problémy, to, čím som si v živote prešla a to ma postupne rozožiera.