Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
xy, nechudne, ale chudnutie je vedlajsi efekt topiramatu, na ktory sa spoliehame:-D
xy, no, musim ta uviest na pravu mieru a konkretne som 7 mesiacov nepohla ritou ani raz, potom som sa tyrala tri mesiace zdravym stravovanim inkluzive pokusom o dietu podla krvnej skupiny :DDD s tym, ze som odtrpela aj nejaky cas nejedenie sladkosti a vysledok bol ten, ze som pribrala 2kg :DDDDDDDDDDD
a tak som sa na vsetko vy***** a zacala som sa trocha hybat a uvidime
maoam, ty chudnes? este stale? ved budes jak tycka do fazule
lítka jelítka? :-DDDDDDDDD
Maoam, jedna pacientka schudla s 50mg topiramatu denne cca 14 kg, ale islo to postupne, pozvolna...
ja som hned vedela ze tpch je pasazierka, stacil mi jeden comment o litkach :D
hej, zatial nebadam nejake zlepsenie a zeriem furt rovnako vela :DD
asi si zvysim davku
ozaj, uz mas topiramat?
:-DDD ale teraz musim vymysliet iny, lebo som sa prezradila. Povodne som chcela byt cierna pasazierka, akoze som tu nacierno, ale nezmesti sa to:-D
tpch, posledne dni som bola vecne v pohotovosti a spala som za tri posledne noci dokopy asi 7h, tak mi to prosim odpust, ale vsimla som si ju hned a najmä mi udrel ten nick do oci a rozmyslala som, ze odkial sa tu zrazu vzala a ten koment bol vtipny, musela by som pohladat, ale proste klasika, trefa :DDD ako vzdy
chybali sme ti, co? :DD
maoam, a na ktorom komente? No ze si ma nespoznala, vecne protivnu tpch