Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
lost teply puding verzus studene maslo - eeeeee......
to nebyt dobre
ani nie, som leniva na to :-D
ja mam teraz strasnu chut na harulu (zemiakova baba, zemiakove placky) ach...zjedla by som aj 15ks
tpch, ty sa asi tiez casto zvrtas v kuchyni, ze? :-D
lost-asteroidy v strede sa tvoria v pripade, ze teplota masla je nizka. Vsetky suroviny pri slahani kremu musia mat izbovu teplotu!
lost co ty furt peces... ty peces a peces.. a peces. zozen si frajerku, nech pece ona
Lost, kup si rucny mixer,s tym sa ti kolace a ine dobrotky vydaria urcite ovela viac.
tpch, to je v poho, nechcem to tu uz ani viac rozoberat, kazdopadne som dnes dosiahla vrchol nastvatosti a najradsej by som to vsetko zhuzvala podpalila a odletela na vikend niekam k moru
Maoam
nie nemixujem hodinu, len 2-3 minuty ten krem, aby sa to rozmiesalo (ak to staci rukou, 2 minutky musia stacit aj na auto)
lenze ta hodina, to bol priklad, aby sa t ov robote rozmiesalo a to z dovodu, ze on nedokaze uplne dno rozmixovat (nedociahne! :D ) resp, on si zoberie do centra misky istu hmotu a nepusti ju von, ako keby tam neexistovala odstrediva sila :) a to davam aj "spatny chod" proste sa to kadeako toci, ale aj tak ne nerozmixuje ani za svet.. (kedze som tam nasiel nerozmixovane maslo naposledy, ale predtym ani nie)