Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

hmmm, no s rucnym mixerom sa mi netvorili (za mladi) ... ale mas pravdu, maslo som vybral priamo z chladnicky.. ale zas puding nebol studeny, skor teplejsi.. cize by sa to malo pri miesani nejak "vyrovnat" alebo nie? :)

no neviem, skusim to postarom a rucny mixer, inac to nepojde..

tpch

lost-asteroidy v strede sa tvoria v pripade, ze teplota masla je nizka. Vsetky suroviny pri slahani kremu musia mat izbovu teplotu!

Maoam

tpch, to je v poho, nechcem to tu uz ani viac rozoberat, kazdopadne som dnes dosiahla vrchol nastvatosti a najradsej by som to vsetko zhuzvala podpalila a odletela na vikend niekam k moru

lost

Maoam

nie nemixujem hodinu, len 2-3 minuty ten krem, aby sa to rozmiesalo (ak to staci rukou, 2 minutky musia stacit aj na auto)

lenze ta hodina, to bol priklad, aby sa t ov robote rozmiesalo a to z dovodu, ze on nedokaze uplne dno rozmixovat (nedociahne! :D ) resp, on si zoberie do centra misky istu hmotu a nepusti ju von, ako keby tam neexistovala odstrediva sila :) a to davam aj "spatny chod" proste sa to kadeako toci, ale aj tak ne nerozmixuje ani za svet.. (kedze som tam nasiel nerozmixovane maslo naposledy, ale predtym ani nie)