Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
No hýbem s ňou a ani nevyzerá zle, len je zjazvená :DDD Len ten pohyb ma bolí ... ale aj v kľude ma bolí :DDD Ale šetriť ju musím tak či tak, aby sa čo najviac spomalil priebeh ...
kurnik, diskriminacia kvoli veku...a je ta ruka funkcna?
tpch :DDDD Ešte rozmýšľam, že pôjdem skúsiť tú metódu pichania vlastnej krvi a tukových buniek do kĺbu, len to neprepláca poisťovňa a je to cca 1500€ ... Ale fakt som skúšila už všetko, o čom som počula alebo čo mi odporučili, mám pocit, že aj nemožné, tak uvidíme ... Lekári tvrdia, že je tu ešte možnosť denervácie, ale že takto mladej mi to neurobí nikto vzhľadom na to, že s nervami nie je sranda a nemusia trafiť správne .. .vraj ...
fuha
nechcem byt kruta, ale nepomohla by ciastocna amputacia?
A to ma chodil operovať lekár z Nemecka, no už ani ten nevie, čo s tým :(
Mám už v podstate nefunkčnú pravačku, pred 11 rokmi som natrafila na "odborníka" traumatológa... A nie je nič moc v 20tke nemôcť písať, plávať, dvíhať veci, lebo ma sužujú bolesti... Na poslednej kontrole mi oznámili, že už nádej žiadna, ani operovať, nič, len lieky ... ktoré mi nezaberajú ....
No a čo mi vlastne teraz je ... začalo to pomliaždenými kosťami ... Skončilo zápästim bez chrupavky, s posunutými kosťami, chronickým zápalom šliah, väziva ...
whee-a co ti vlastne je?
A v ČR je to legálne.
tpch, trpím chronickými bolesťami už 11. rok, z roka na rok je to horšie, lekári už toľko vecí do mňa natlačili, napichali, naoperovali, vyoperovali, a nič mi nepomáha ... len weed :DDD takže pre mňa je to dobrá investícia, ktorá mi aspoň dočasne pomáha žiť bez zaťatých zubov :)
tpch, inak vyjadrene, mnohe zeny vlastne 'chcu byt o*ebavane'