Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

Laurina, ked budes uspesnou medicinskou reprezentantkou v kostymceku, nezabudni pre Maoam odlozit nejake vzorky zadara jasnee??? :DDD

Maoam

ja som mala den, zazrak ze som tu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a na ceste domov som sla na nakup a maju nove serie marcipanu aaaaaaaaaaaaaaaaaa

tpch1

heh, no to ja neviem, ale asi ako vsade-nezdanena hotovost, ze...problem je len ten sucasny zakon, ale firmy uz maju know-how, ako ho obchadzat.

tpch1

moja, podla mna to od teba asi nebudu chciet. Oni maju skolenia, kde sa dozvies vsetko potrebne. Vacsinou to prebieha asi tak, ze dobry den, neviem, ci ste uz zaregistrovali, ale mame na trhu registrovane nove generikum, vyhodou oproti originalu/inym generikam je blablabla(uchvatne nizka cena bez doplatku alebo s malym doplatkom, velkost balenia od 5 do 1000tabliet, uzasna kaviarova chut tablety, orgasticky zazitok pri vylupovani z noveho typu blistra a podobne ch.joviny). Ako ISTE VIETE, je to molekula xy s takym a takym mechanizmom ucinku, ozivi aj mrtvolu apod. no a takto sa prepracujes k pointe navstevy:ked predpisete za take a take obdobie tolko a tolko baleni, budete pozvani na "kongres" na mauriciu :-D