Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
maoam, nepojde na ID, ten s istotou ziska len na rakovinu alebo tazku schizofreniu..
a ako si prisla k tomuto presvedceniu, ze lentak je to spravne a ze len vtedy si hodnotny clovek? o to totiz ide
ty nie si spokojna s tym, co dosahujes, sedi? lenze moja, ty mas pred sebou este XY pracovnych rokov a ked sa vybijes do 25ky, v 28ke pojdes na ID
opytam sa ta naopak, Laurina, ako by mal vyzerat tvoj den, aby si mala pocit, ze je to DOST, co si odviedla?
my ti to tu hovorime uz par mesiacov
Laurina, ak sa ti zda malo, chod na nocne dokladat tovar...netvar sa, ze si blba a nechapes, co ti piseme.
Co teraz potrebujes, je ZASTAVIT SA A PORIADNE SA VYDYCHAT.
teta Maoam takto zila dlhe predlhe roky a skoncilo to kompletnym burn-outom a tazkych ochorenim, takze tak asi
Laurina, ty mas okolo seba ludi (aj tu), ktori na teba davaju pozor - tak ich aspon pocuvaj, ja som nemala nikoho, co by som za to vtedy bola dala
a vies, kam mas ist, uz som ti to pisala opakovane, aj cez vikend X-krat, ale ty nejdes