Prosím vás mate stým niekto skúsenosti..ako s prírodným preháňadlom? niekoľko krát som proti pravidelnej zápche užila laxativum Guttalax a odvtedy sa to pravedaže zhoršilo ... tak chcem použiť toto ... funguje to? ... mám si dať ako je tam napísané alebo viac menej? ... ďakujem ... moc za rady
Zaječická horká voda
Baby, a nemáte nejaké odskúšané dávkovanie? lebo ju nechcem piť večer,kvôli antikoncepcii a ráno pijem nalačno tých 50-60 mililitrov..
nie je to málo?
zajacska horka ,,moja mamina ju pije pravidelne tiez mala problemy tohoto typu a neive si ju vynachvalit ,,u nas vmeste v lekarnach je niekedy problem ju dostat jeden den im pride tovar a na druhy uz z piatich lekarni ani v jednej nie je dostat tak sa predava ,,,fakt je dobra ,,a pomaha ,,,saratica moze ist do ,,oproti zajačskej ,,)) llen moja maminka uz bez toho aby si nedala glg na toaletu ani nejde )))))
Gaabc, krusinovy caj sa nesmie uzivat dlhodobo a najlepsie je neuzivat ho vobec. Je strasne navykovy a sposobuje krce, je tam aj moznost krvavych hnaciek.
baby,ja som z Levic,takžee...
ten krušinový čaj sa dá piť aj dlhodobo? myslím,z vlastnej skúsenosti..Ď
toto je aj pre mna zaujimava tema,pretoze zajecicku tiez nemozem zohnat a lekaren ma nenapadla.Saratica je uz davno o nicom,no dobra na stolicu je sulinka.Dostat ju v bille,kauflande
Ivka93
nie je to návykové,ba naopak,tá minerálna voda sa používa celkovo na zažívacie ťažkosti,či na pečeň. Samozrejme,nedá sa piť dlhodobo,už len pre tú horkú príchuť.
okk zajačik aj ja to kupujem v žiline ... a však toto nie je preháňadlo navykové nie?
okk zajačik aj ja to kupujem v žiline ... a však toto nie je preháňadlo navykové nie?