Niečo strašne

pretty

možno že je ta vaha idealna na tu vyšku ale tak ja som od pasa dole..bléé.proste hruška...tak chcem aspon niečo zhodit a hlavne spevniť postavu lebo same sadielko.:)

pretty

nemám velmi na nič čas..stale nejake behačky vybavovačky a už nemam ani na nič naladu som taka malatna, cvičit sa mi už velmi tiež nechce jaaj sa musiim nakopnut alebo ma musi niekto kopnuť niekam :)

pretty

ani som dietu nedržala a nechcem pretože tie kila by sa mi nabrali aj tak napať..:D radšej pekne zdravia strava a pohyb :)len si musim naštartovať znova nejak telo..aj som bravala prednedavnom l carnitin musim povedať že bol skvely..pri cvičeni som viac vladala bola normalne lepšia kondička a dopotila som sa ako prasiatko.:) ale teraz som nejak upadla :(

pretty

jaaj baby.. :) neviem ako vy ale ja dietu držať nechcem...snažim sa len tu stravu tak upravovať zdravšie potraviny menej sladkosti a tak...dúfam že do leta zhodim aspon niečo...

sloniatenko

ahoj pretty tak i ja mam 67-68kil ale o par cm menej :) len 165cm takze ti tisko zavidim tvoju hmotnost k tvojej vyske :) drzim palce

milka48

Ahoj pretty ,ja mam presne tak isto 67váhu a meriam 170-173 a tiez by som chcela schudnut na 60 :) a tiez od pása dole to nieje velmi pekne, som rada že som našla niekoho kto ma taký problem ako ja :)

trutrutru

skús zájsť za endokrinológom, možno máš šarapatu s hormónmia to spôsobuje nekotrolovateľný hlad, nech Ti urobí testy na štítnu žľazu ;-) veľa šťastia