Pocas sexu neustale trenie/palenie

Príspevok v téme: Pocas sexu neustale trenie/palenie
veronicka2

cavte, mam 23 rokov hak neberem. chranime sa kondomom. sex. som aktivna 4 roky. Problem je v tom ze vzdy pri prvom vniknuti mam nenormalne bolesti a niekedy ho davame dnu aj 5 minut....inokedy vsetko ok. vacsinu vsak nevydrzim dlho lebo stale citim trenie gumy o moje vnutro....uplne hnusny pocit. priatel tvrdi ze nic neciti a jemu to ide hladko a klzko. lenze mne vobec. som aj dost vlhka a pouzivame aj lubrikacny...a nic. nepomaha....skusali sme aj viac znaciek a nic. dalsia vec je ze nevydrzim dlho max pol hodinku a cele vnutro ma uz mali z toho ako je to zodrate...
nechapem. nechcem sa chranit inym sposobom. neviete podarit co to je? dakujem

veronicka2

tpch. myslela som tuto temu normalne, pisem tu vsetko co mam ako to citim,aby sa na moj problem mohlo ist vylucovacou metodou...a nie mi dat takuto radu. ja idem k dr ale az o par tyzdnov skor ist nemozem (menila som dr a ich pravdila vravia ze som pacientkou od nasledujuceho mesiaca...ja by som sla velmi rada a vas tu neotravovala ale nemozem) preto som chcela vediet ci nevie niekto poradit. a ja som len pisala ludom co mi davali typy co zmenit tak som im odpovedala ze sme menili vsetko a nic :( ja som tu nechcela mudrovat a neviem co....

moam- ano to je v pohode mne je jedno ci budem sulozit pol hodinu alebo 10minut, ide o ten pocit ze to mam aj ked to robim pol dna aj ked chvilku :( citim to trenie a ten prvy vnik je neskutocny to ma boli ako das.... mne nejde o sulozenie den noc nonstop mne ide o sulozenie bez bolesti :(

Maoam

veronicka, mozno je problem v tom, ze pokracujes aj ked ta to uz boli, cize namahas podrazdene tkanivo a to je blbe

skus vyskusat kratsiu suloz, povedzme nie 30min ale 20min

vsak okrem toho su aj ine moznosti dosiahnutia orgazmu, ale tak za vyskusanie to stoji, ci to bude lepsie?

tpch

veronicka, tak ked nie je problem ani v neznasanlivosti latexu, ani v lubrikante, ani v milencovi, ani v infekcii, tak ostava jedine-nesulozit.

veronicka2

moam. no pol hodka je uz u nas bezne...vacsinou v minulosti sme bezne mali hodinku a viac... a bez problemov :( teraz proste taham pol hodinu a to aj napriek tomu ze ma to ku koncu uz boli ale chcem proste sex...a chcem aby ho priatel mal tiez.

aha, tak mu to teda poviem ze ma to boli hadam mi pomoze ale ako vravim mozem ist len vo februari tak este musim cakat :(

maruska123

veronicka doktor nezistuje, ci mas alergiu na latex a ani nerobi testy na taketo choroby...to nie je v ramci preventivky

pokial mu ty nieco nepovies, tak to zistovat nebude

Maoam

veronicka, pod polhodinou myslis ze 30minut trva cista penetracia? to je dost dlho, inak na regeneraciu posvy su dobre vaginalne globule, volaju sa KitOvuli, vyskusaj

veronicka2

moam. skusali sme viac znaciek... nebude to v tom :( a skusali sme aj olej skusali sme len sliny... NIC. vsetko po starom

veronicka2

alenka, myslim si ze nemam alergiu na latex pretoze som bola na to vysetrena u dr a nic sa nepotrvdilo. ja nemam ziadne sverbenie ani nic po styku ale ja to mam pocas ked su pohyby tak citim akoby som bola vysusena.... to neni alergia si myslim:( pravez neviem co je to :( po styku nemam ani najmensi pocit ze sa daco dialo ze by ma nieco bolelo a podobne....proste fungujem ako keby nic.