Ahojte,
ja si niekedy myslím o ľudoch že sú blbí, ked robia veci tak a tak/správanie, rozhodnutia, reakcie/, lebo ja by som ich robila inak a práve teraz riešim či náhodou blbá nie som ja a práveže ostatní sú tí normálni.Takže čakám názory od Vás snáď mi pomôžu na ozdravenie mojej mysli.
S mužom máme rodinný dom, v zadnej časti bývame a prednú časť /sme v centre mesta/ prenajímame.Veľa sme sa s MM bavili o tom že by sme si tam niečo otvorili aj my, kedže sme povahy ktoré neustále musia niečo robiť a vymýšlať, dokonca sme tam aj mali obchod s oblečkom, no neoplácalo sa nám to, tak teda sme sa rozhodli že to prenajmeme nech je z toho osoch a v budúcnosti ak nám skrsne v hlave nápad za milion tak sa budeme realizovať.Moj muž je dosť zaneprázdnený a ja tiež ale už len asi tak na pol roka to vidím a pak neviem čo budem robiť./vlastne vedela by som, keby../Priestory sme samozrejme prenajali, som zabudla spomenúť, jeho kamarátovi za 5 korún .Mnoo..a problém nastáva, že končím školu a vela krát sme sa s MM rozprávali že by som si otvorila školku, pak sme to nejak nechali,máme malé deti a boli iné starosti, no ale teraz som sa o to začala dosť vážne zaujímať a MM mi povedal/poslal mi dnes mail/ že mu je ľúto ale s jeho kamošom spravil takú zmluvu že mi im nemôžeme dať výpoved z nájmu,len oni nám!!!Tak toto moj podpísal a ani sa mi o tom nezmienil/furt len nestaraj sa, nestaraj sa../ Do mna tisíc čertov, pretože už raz v minulosti podpísal nevýhodnú zmluvu, kedy sme sa parádne požrali a dve hodiny som do neho húdla či je...!!Teraz čuším , ešte som mu na to nič nepovadala, lebo zase sa budeme len hádať ...ale ide ma parádne roztrhať od jedu... čo mám robiť? každá rada je drahá pre mňa, ako by reagoval normál človek, mám sa pokúsiť o tom ešte rozprávať?.. alebo,..poradte čo by ste robili vy?
Ako to mám s mužom riešiť??
sweater - ked som mu to ráno vravela, že by som to chcela realizovať v našom prednom priestore/kde je momentálne kvetinárstvo/tak on to zavrhol s tým že to asi nebude možné, koli tej zmluve, ale že sa v práci na tu zmluvu ešte mrkne a dá mi v preibehu dna vedieť,no a pak mi prišiel ten mail akože je to uzavreté, že to nemieni ani pripustiť že by to chcel s kamarátom riešiť :((
strasne blba situacia, fakt. aj mna by asi roztrhlo od jedu. a koho nie? nechapem, ako je mozne, ze tvoj muz urobi dohody, o ktorych ty nevies. ako ste si to mohli vobec takto zariadit? ved si predstav, ze by sa mu nieco stalo, napr. by sa zabil na aute (len to nie!) a teba by nechal s detmi v takejto situacii??? to je mimoriadne nefer spravanie, sorry, ale je to tak. tu by som sa uz iba skusila poradit s pravnikom, ako z toho von. pochybujem, ze niekto na fore ti bude vediet odpovedat, iba ak sa tu najde nejaky pravnik. skus dat tuto otazku na www.porada.sk
Tka určite naňho nekrič, a v prvom rade sa ho spýtaj prečo ti o tom nepovedal ?
-poevdz mu že sa mal s tebou poradiť, ak to bude vážne a neprizná si chybu a ešte na teba nebodaj nakričí alebo čo, ty bud kludná a povedz mu, že dobre, tvoja kamarátka , sestra alebo neviem kto, tiež chce bývať sama tak že aj ty si ju tam za 5 korún nasťahuješ a že je ti jedno čo si myslí on, on sa zachoval rovnako ....
tak to zalezi na tom ci je to taky kamarat ze ked ho poziadate v pohode odide, ale inak je to pekna blbost co spravil tvoj muz, na takej dohode by sa isto aj nejaky pravnik dobre zasmial :)