Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tetovanie obočia

jankaaaaaaaaa

nz. tak ako sa bezne odstranuju chlpky nad perou, alebo vsade inde na tele laserom, tak urcite sa to bude dat aj v okoli obocia. skus sa ist rovno opytat do centra, kde robia taketo odstranovanie ochlpenia

malickaaaaa

waw :-) to prve je pekne. No tak uz aj nad tym uvazujem lebo strasne by som chcela mat upravene obocie stale.

Akurat to,ze to moje mi aj dost zarasta a aj ked idem ku kozmeticke na farbenie nie vzdy su rovnake myslim len tie zaciatky nad okom ale ostatne je ok.(obluk az ku koncom).
Preto sa opytam ci sa daju tie chlpky odstranit laserom,aby som ich nemusela stale trhat pizetou (inac pocula som ze po rokoch trhania to ma dake nasledky na viecko-moze trosku opadnut).

Blondula

ten prvy obrazok sa mi velmi paci.som myslela,ze obocie sa zbavi chlpkov a \"natetuje\" sa tam nejaka ciarka :DDD lebo ja som uz len take bez chlpkov v spanielsku videla a je to hnus !!!!

danielaaa

www.google.sk

www.google.sk

www.google.sk

www.google.sk

Dala som vam sem nejake obrazky, aby ste mali predstavu ako ma obocie , podotykam dobre urobene vyzerat

Treti obrazok je ciarkova metoda, podla mna otrasna .....

danielaaa

jankaaa mam svoje samozrejme, normalne take stredne hrubsie, prirodzene a pomedzi to a skor len dotetovane ho mam potiahnute do vonku, pretoze bolo kratke

Letitia to co tu trepes?? si v zivote nevidela normalne urobene obocko asi, ked mas taky primitivny nazor