Co je mrcha?Ako sa sprava?
Ako to robia?
Ako si ziskaju muza?
Preco chcu muzi mrchy?
je sanca ze sa mrcha zmeni ? ako mrchy vznikaju ?
Krasomil, pekne napisane, dobre mi to padlo, mozes sa aj castejsie zastavit. tiez som sa postrapnovala kedysi pred mrchavym chlapom, par noci prerevala a teraz som stastna prestastna, ze to nevyslo! ale ono to je, ked to prave prezivat taky pocit, ze si aj uvedomujete, ze dotycny nie ju uplne dobracisko od kosti, ale to len preto, ze ho nikto tak nemiloval ako vy :DDDD ..a ze to dobre v nom musite objavit prave vy :DD (a to prosim pubertu mam davnejsie za sebou a predsa taketo uvahy)
ale inak, ked tak vsimam okolie, poznam vela parov typu: mrcha najvacsia na svete a najsamfasa chlap ..a plati to aj naopak samozrejme. tak asi fakt plati stare zname, ze protiklady sa pritahuju.
Nie si divný Adam. Len to si ty, a preto sa nájdu aj dobráčky zadané. Neexistuje univerzálna miera pre "dobrého" partnera. Chce to len ujasniť si kto som JA a čo CHCEM.
Tak asi som divny, ale povahy dobracky u zeny by mi praveze sadla.
Ani ja by som nechcela mrchavého chlapa. Zlatý stred.
To isté sa asi týka báb. Pokiaľ si sama sebou, máš neopakovateľnú iskru, ktorú chlap nenájde nikde inde a preto ťa chce. Taká slušná drzosť; úprimnosť (pozor nezamieňať to s tým, že tresnem prvú vec hneď ako ma napadne, treba mať cit na to ČO a AKO poviem); byť spokojná sama so sebou; byť zmierená s vecami, ktoré sa nedajú zmeniť; stáť si za svojim názorom a hlavne aj konať podľa neho; vedieť sa uvoľniť, robiť hovadiny a srandu aj sama zo seba..
Ja sa chlapom nedivím, že dobráčky ich nudia. Aj mňa by nudili, keby som bola chlap :)
nie si ty náhodou z P....y
a ja som sa rozhodla, že budem od tohto roku mrcha :D
Ani ja by som mrchu nechcel.
ti chlapi ti povedali ze hladaju mrchu?ci odkial vies?