vztah - pocuvat rozum alebo srdce

Príspevok v téme: vztah - pocuvat rozum alebo srdce
zuzana175

uz dlhsie sa utapam v dlhorocnom vztahu. na jednej strane ho strasne lubim ale rozum mi hovori nieco ine. poviem par prikladov.
Srdce mi zabucha, ked: sa pritulime, dame si pusu, ked sa dlho nevidime..
rozum mi kaze dat stop, ked: zacne na mna kricat , nadavky typu debil, retard, vypije si na nejakej akcii viac, ako sa patri, robi si zo mna srandicky.

co by ste robili vy na mojom mieste?

Slobodna

To nie je srdce, čo ti našepkáva s ním ostať, ale to čo máš medzi nohami :) slušnejšie povedané chémia. To druhé nevolám rozum, ale intuícia, oplatí sa ju počúvať, ak ju nepočúvneš budeš veľmi trpieť, ale človek sa učí na vlastných chybách, aj keď nás tí drsní chlapci tak brutálne priťahujú, nestojí to za to.

Beton

Uprednostnila som rozum a teraz som najstastnejsia zena na svete. Nikto ta nesmie tak ponizovat, najdes chlapa ktory ta bude lubit a vazit si ta o toto si nikdy nedovoli.

dafne

zuzka, určite uprednostní rozum...pretože ti to vadí...a ked mi niečo vadí,tak bude vadiť do konca života....presne tak ako píše Heatherka..

Heatherka

laska to nie je len o buseni srddca, to robi chemia. ale musis pozerat na perspektivitu vztahu, ako to bude v buducnosti. ked budete mat deti,budete spolu byvat ( ak nebyvate ), ci ta udrie,ci ta nebude ponizovat atd....

ja by som mu dala zbohom. mamnejaku cest a mne by len raz povedal krive slovo. nevazi si ta a to zaklad vztahu. potom nebudemat problem ani ta podviest...

prec od neho