ahojte mam problem si nieco kupit na seba napr.vcera som sa vybrala si kupit mikinu a vsetko mali len velkost 36 a ja mam 34 a mam rada aj veci obtiahnute na sebe a ked uz mali niekde xs tak bol volny strih a vyselo to na mne.rifle mam 26 ale tiez musia mat uzsi strih najlepsia by mi bola 25 ale taku u nas ani nevidno.je tu niekto s takym problemom ako ja.a nemyslim si ze som prilis chuda mam 160 cm a do 50 kil.
Problem s oblecenim...mam velkost XS
ja mam zas taky problem, ze normalne by som mala nosit Sko, ale mne to je kratke, kedze mam 178cm a 62kg. tak si kupujem Mko, niekedy musim aj L ale tie veci su mi potom volne... s riflami uz ani taky problem nemam, pretoze, ked si kupujem nejake mrkvove, tak nevadi, ze su take akurat po nohu
XXS maju v terranove ako bolo spomenute, tally weijl, house, niekedy aj v new yorkeri
a napriklad takko ma na detskom oddeleni modu podla vysky a taka 158 alebo 164 su akurat - a vacsina ani nevyzera detsky, da sa to v pohode nosit ;)
cozeee??? ved v terranove napr. maju zo vsetkeho XXS verlkosti. minule som si tam chcela kupit nohavice S alebo M a nemali!! mali tam miliardu XXS kusov z kazdej farby ale vacie nie
natalka a nie su ti veci vo velkosti XS kratke (kedze mas 175 cm)? myslim hlavne rukavy, nohavice, dlzka svetrov, triciek...
ja mam 175 a 52 kil a nemam vobec problem nosim XS a mam to obtiahnute. a nechcela by som pribrat ani schidnut som spokojna. skor by som povedala ze mam problem s kupou podprsenky lebo obvod mam 70 alebo 75 a kosiky C ale vacsinou D co malo kde vyrabaju
Hm, mám 160cm a 53kg a problém moc nemám... Hoci napríklad s džínsami hej, zvyčajne ich musím viacnásobne zahýbať. A ak mi padnú, je to pre vek tak 13 rokov :D:D Ale napríklad miery v módnych časopisoch (objednávam z Halensu) sú všelijaké. Teraz som si objednala džínsové legíny vo veľkosti 158/164 a nevošla som sa do nich - čo však môže byť tým, že potrebujem nutne zhodiť - tak som vymenila za veľkosť 170 a sú ako uliate, tak potom si vyber... :D
maoam, a veru, občas si aj na detskom niečo kúpim, ak to nie je príliš detinské :-))
ja mám 167 cm a 47 kg a nemám problém na seba niečo kúpiť. objednávam cez net, džínsy, sukne č. 25, iné oblečenie č 32, prípadne 32/34, prípadne xs a všetko sadne ako uliate.
vsak chodte do detskeho odd
nepises vek a ine dolezite veci, ci teda este budes rast alebo nie.
rieseni je v zasade niekolko:
- pribrat. staci zmena prostredia, stravy, odburat stres a kila idu hore - a teda aj velkosti potrebnych siat.
- uprava. dnes uz sijaci stroj nie je drahy, casto sa da zohnat aj v bazaroch, z druhej ruky, popytat sa znamych, kamosiek... a ak nie si total drevo s tulenou chorobou, za 10 minut si upravis akykolvek kus handry, ktora je v originale o kusok vacsia ci sirsia, ako potrebujes. vyskusaj si najprv na starsich kusoch oblecenia a casom to uz bude pre teba rutina.
- saty na objednavku alebo priamo na mieru. dost draha alternativa, ale take veci ti padnu uplne perfektne.