Chcem sa spytat pokial mate niekto znalosti, ako dokaze ublizit organizmu 2 nasobne uzitie drogy-pervitinu s casovym odstupom, moze to vobec zanechat nasledky ak s tym clovek odvtedy prestal?
Otazka droga
2 Jančop to su normalne dojazdy moze trvat aj niekolko dni...
ja som nikde nenapisala, ze som odbornik a nikde som nenapisala, ze ludia co sem prispievaju tomu nerozumeju. Ide mi len o to, aby sa k tomu vyjadrovali ludia, ktori ho nebudu podporovat
Janco
z tej unavy sa dostanes. musis si uvedomit, ze tvoje telo mlelo na plne obratky a zrejme si toho ani vela nenaspal. A prepac -nechcela som Ta urazit, len ma prekvapilo to mnozstvo nazorov, ze o nic nejde. Ide naozaj o vela a som rada, ze to teda beries tak, ako beries
temu som sem dal viackrat pretoze som sem pisal prvy raz a nebol som zorientovany =) ziadny fetak nie som, nie som na tom zavisly, a proste viem ze uz si to nikdy nedam lebo som posraty z moznych nasledkov, chcel som len vediet ci mi prejde ta unava ktoru pocitujem a ci sa organizmus dostane za cas tam kde bol
mozgove bunky poskodene alkohol sa nedaju obnovit...a ano, su na to vyskumy
vobec ste si nevsimli, ze ho vlastne vsetci podporujete?
A co ja viem, preco sa pyta? Mozno prave to potreboval pocut -ze o nic nejde. A vysledok? Ked sa nic nedeje po dvojnasobnom uziti, tak mozem aj treti a stvrty..
na co su mi vyskumy, ked mam doma vysledok uzivania pervitinu kazdy den na ociach. Asi by som sa neozyvala, keby som nevedela..drogy su prilis citliva tema, aby sa k nim vyjadrovali laici.Ak o tom nic neviete, radsej mu nic nehovorte, lebo mozete vela pokazit
preco by sa potom nieco take pytal?
jajka
presne viem, co som mu napisala a preco som mu to napisala. Az budes mat doma fetaka, ktory Ti kvoli pervitinu znici vsetko, co sa da, davaj rady o pervitine..dobre? pozri sa, kolkokrat otvoril tu istu temu..zrejmu mu prihara, len si to este nepriznal. Keby ho uzil 2x, neriesil by to na diskusnom fore
za tridsat rokov mozno aj zabudnes:)