Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otazka droga

panča

ja som nikde nenapisala, ze som odbornik a nikde som nenapisala, ze ludia co sem prispievaju tomu nerozumeju. Ide mi len o to, aby sa k tomu vyjadrovali ludia, ktori ho nebudu podporovat
Janco
z tej unavy sa dostanes. musis si uvedomit, ze tvoje telo mlelo na plne obratky a zrejme si toho ani vela nenaspal. A prepac -nechcela som Ta urazit, len ma prekvapilo to mnozstvo nazorov, ze o nic nejde. Ide naozaj o vela a som rada, ze to teda beries tak, ako beries

Jančop

temu som sem dal viackrat pretoze som sem pisal prvy raz a nebol som zorientovany =) ziadny fetak nie som, nie som na tom zavisly, a proste viem ze uz si to nikdy nedam lebo som posraty z moznych nasledkov, chcel som len vediet ci mi prejde ta unava ktoru pocitujem a ci sa organizmus dostane za cas tam kde bol

doubledog

panca
ak mas doma fetaka, to s teba odbornika na drogy nerobi.
a kde si dosla na to, ze ludia, co sem pisu, o tom nic nevedia?

panča

vobec ste si nevsimli, ze ho vlastne vsetci podporujete?
A co ja viem, preco sa pyta? Mozno prave to potreboval pocut -ze o nic nejde. A vysledok? Ked sa nic nedeje po dvojnasobnom uziti, tak mozem aj treti a stvrty..

na co su mi vyskumy, ked mam doma vysledok uzivania pervitinu kazdy den na ociach. Asi by som sa neozyvala, keby som nevedela..drogy su prilis citliva tema, aby sa k nim vyjadrovali laici.Ak o tom nic neviete, radsej mu nic nehovorte, lebo mozete vela pokazit

doubledog

inak by ma celkom zaujimalo, kde ste dosli na to, ze kazda droga sposobuje znicenie mozgovych buniek?
su na to nejake vyzkumy?

panča

jajka

presne viem, co som mu napisala a preco som mu to napisala. Az budes mat doma fetaka, ktory Ti kvoli pervitinu znici vsetko, co sa da, davaj rady o pervitine..dobre? pozri sa, kolkokrat otvoril tu istu temu..zrejmu mu prihara, len si to este nepriznal. Keby ho uzil 2x, neriesil by to na diskusnom fore