Hrozné vlasy - tvrdé, hrubé, nepoddajné

Príspevok v téme: Hrozné vlasy - tvrdé, hrubé, nepoddajné
ivanana

mám geneticky tvrdé, hrubé a nepoddajné vlasy, vyzerá to otrasne :-( žiaden účes sa nedá pri nich mať, žiaden strih, a čo je horšie nechávam ich rásť mám ich tak po plecia a blond = takýto vlas v blond farbe je hrozný, neraďte mi prosím zmenu farby! vlasy sa mi paradoxne neštiepia, ale zas sú suché a krepovité, vyslovene akoby chemlón. už som vyskúšala všetko možné, zaručené prípravky a nič ich nezjemnilo, žehliť ich nechcem bo sa viac vysušujú, momentálne používam kliss kur - tú radu v čiernom :-) a pomáha to trochu, ale nie na zjemnenie :-/
máte niekto vôbec takéto vlasy?
čo na zjemnenie fakt extrémne drsných vlasov???? už som z toho nešťastná a večne nespokojná....

ivanana

na ebay toto maju?! fiha!dakujem :-)

a vies ja mam ten problem, ja ich mam zhorsene tou blond farbou :-/ od biosilku mam pripravky tiez :-) len ja si ich este nicim tym peroxidom :-( ale uz nechcem menit farbu vlasov!

000099

Ahoj, ja mám podobný typ vlasov, ale dosť sa mi zlepšili. Používam masku na vlasy Gestil Wonder a potom bezoplachovú kúru Biosilk Silk Filler. Okrem toho pravidelne hennujem už pár rokov.
To Semi di Lino síce nepoznám, ale našla som ti to na Ebayi, napríklad toto, posielajú aj na SK:
-odkaz odstránený-

ivanana

dakujem za rady! ja tiez pouzivam kozmetiku zo salonov :-/ a nic...
velmi mi pomohol jeden pripravok pisem ako je to na obale, je broznovej farbe, je to sprej ja vlasy 125ml, SEMÍ DÍ LÍNO diamante, zn je ALFAPARF Milano, ale neviem to uz zohnat :-/
asi mi neostane nic ine iba sa s tym zmierit, ze mam vlasy ako droty a nechat pekne narast na dlhe...

kacenkaaaa

na suche vlasy je super zn. kerastase... je dobre sa poradit v salone, tam toho maju vela a budu vediet, co sa ti naj hodi :)... veci z drogerky su o nicom, za taku cenu nemozno cakat zazraky. ja si na svoje vlasy dost potrpim, preto si kupujem len veci zo salonov. spominanu znacku kerastase a loreal professionnel...

natalia123

Ahoj, pripravky z obchodu nie su az take skvele, tiez som mala cierny gliss kur, ale nic moc to teda nebolo. Mohla by si si kupit od kadernicky nejaku sadu, ja pouzivam znacku- Matrix, maju skvele vyrobky...ci uz sampony, balsamy, kury a aj ine...porad sa s kadernickou a vyberie ti balicek vyrobkov presne pre tvoj typ vlasov. Sampon + balsam stoja do 30 € a urcite sa to oplati :)