s mojím priateľom sa málo milujem je to naozaj tých 2-3x za mesiac a to nie sme spolu ani rok ... nie je problém že by sme sa dosť nepriťahovali práve naopak ... ja vlastne neviem v čom je problém .. má náročnu prácu tak chápem že je unavený ... ale myslím že keby naozaj chcel tak si čas nájde... v čom je problém ... nemyslím si že som nejak škaredá ani najhoršia v tom nie som .. :( ja neviem chýba mi to ..inak ja mam 20 a on 30 ... čo myslíte? ako to mám riešiť ? :O
2x za mesiac
noo .. napadlo ..mňa už všetko napadlo .. tak ja si zvyknem noo :(
nenapadlo ťa že tvoj milý je kariérista a práca mu je prednejšia ako tá vysilujúca vec - sex, čo sa robí v posteli....?
aj mňa napadlo že ma inú ale ... to môžem povedať až keď budem mať nejaký dôkaz ... kurva ... to je život :D ja tiež potrebujem viac krát :( a si musím vystačiť sama takto ... syny... :( :( :( vrrrrrrrrr parada .. ale bez vzťahu sex nechcem tak vieš ako
to neny bohvie co a prvy rok a tak malo??? pockaj dva roky alebo tri uz nebude chciet vobec sexovat.Ja mam 40 a ja by som minimalne 4x ale za tyzden
Moja zlatá má inu...neveriš? Na 100%!
Teraz máš problém kto Ti to spraví,daj si inzerat na nezaväzné stretka,niekde v neutralnom prostredí..alebo dobry priateľ vypomôže pokedy sa to urovná.