18 rokov mam az za 4 mesiace.mama ma chce zobrat ku doktorke a ze ked sa to bude dat zobrat tak mi to da vziat.ale ja nechcem uz som jej to povedala.mozu mi to dat spravit ked ja s tym nebudem suhlasit??ked este nemam 18?
nechcem ist na potrat,mama ma nuti
Odklad minimalne na tri roky, kym nepojde do skolky alebo si skolu dokoncis dialkovo, cize jeden den v tyzdni ho bude musiet niekto postrazit, napr jeho otec
no a este na taky detail som zabudla..lebo sa to tu nejako casto vyskytuje NEBOL TO SEX BEZ OCHRANY.pouzili sme ju ako vzdy..a to ze sa to stalo je nahoda.a ja sa to dieta nechystam nikomu vesat na krk.pisem zže si chcem dokoncit skolu ale co ja viem ci si nebudem musiet dat rok odklad??
Pozri, ja ta neodsudzujem. Len som chcela poukazat na to, ze by si sa nemala spoliehat na pomoc inych.
V 18tich hovorit o laske na cely zivot-no, ved aj zazraky sa deju
Sama napísala, že je zbytočné kvasiť doma na materskej, keďže nebude dostávať peniaze, tak kto sa jej o to dieťa bude starať? Jasné. Rodičia! To je najľahšie. Mať sex bez ochrany, nechať si dieťa, a potom ho hodiť rodičom na krk. Skvelá zodpovednosť.
ano je to jednoduche.je to az take jednoduche ze mi je jasne ze rodicia sa mi o to starat nebudu ani moja starka a v tom najlepsom pripade si ho na tych par hodin doobeda vezme jeho mama alebo starka.ale nemozem vyhoviet vsetkym.hlavne ked budem ja spokojna ze to funguje.a chcem si dokoncit skolu.ale na druhej strane nemam srdce na to aby som si to dala zobrat.keby som to mala s niekym koho nelubim alebo nechcem s nim stravit zvysok zivota ani by som nepochybovala o tom ci si to dam zobrat..ale toto je ine
Presne to som si aj myslela, ale dieťa je jej, nieje tetine, starych rodicov, rodicov, bratovo. Len poukazujem na to, ake je jednoduche hodit vsetko na druhych. Ved nech sa postaraju
kdc, presne ako pise winki, nenechaj sa znechutit. drzim palceky :)
ja kebyze mam cakat na dieta, az ked budem mat dost penazi, tak asi este furt cakam, heh, a to uz mam po 40-tke.
a inak uplne zakladna vybavicka sa da zvladat aj za ovela menej, nez je nejakych 1000 eur. to len tie tapy, co travia cele dni na nemenovanych forach o detoch, musia mat vsetko co najmodernejsie, sa potom cuduju, kolko minaju.
slnečnicaa...a co???
Stari rodicia ,teta........ktokolvek. A neskor je aj skolka.
A kto bude s babom, ked budes v skole? Kto s nim bude kvasit doma, ak ty nie? Tvoji rodicia?