Zlatá žila?

Príspevok v téme: Zlatá žila?
veronika

Túto stránku som dnes objavila náhodou. Sú tu zaujímavé príspevky. Už dávno hľadám riešenie pre môj problém. Dúfam že uspejem. Po pôrode som mala potrhaný a vytlačený konečník. Lekár po vyšetreniach povedal že sa to upraví, dal mi nejaké čipky a mastičky ibaže mi vo vnútri ostala gulička ktorá pri každej stolici vychádza von. Je to dosť bolestivé aj keď to už nekrváca stále iba keď mám dostať menzes. Nepozná niekto nejaký recept aby sa vstrebala? Trpím už skoro 2 roky. Už pomaly ani neviem ako vyzerá toal. papier, zakaždým nusím ísť pod sprchu.

Petra-Horna

Určite skús jednoduchý a účinný liečebný a prostriedok - chôdzu. Rýchlo a svižne, treba pravidelne každý deň prejsť aspon 2-3km. Mnohým to pomohlo, môže aj tebe.

Pre inšpiráciu si prečítaj aj tento článoček: -odkaz odstránený-

riťka boľavá...

fuj ja to nechcem mat teda nehambila by som sa ist s tym doktorke ale nechcem tak dopadnut ze s mojim sa budem hambit odzadu:(pomoc...to do vymyslel taku blbu chorobu...a nik nevi pricinu...pocujte nemoze sa to stat aj mechanickym poskodenim?bo ja som sa tak drsne ucírala že aby to bolo po kakaničke čiste tak drsne,nemoze to byt aj preto???

riťka boľavá...

aj ja to asi mam,je možné že sa to časom postupne zhoršuje?ja to mam asi nieco už aj vyše dvoch mesiacov bo som bola mimo sr,a da sa to uplne vyliecit abo nie abo sa to bude vracat,ja to mam tak ze raz ma to pri stolici boli ze musim opatrne pak ma to zas istu dobu neboli ani nekrvaca a tak sa strieda ta intenzita tak neviem...ale bojim sa...

RNG

osveceny sposob boja proti hemoroidom je pouzivat krem na toaletny papier a dobre si tu oblast precistit, nesetrit papierom ani kremom.
Najlepsie kremy su vyrobene z prirodnych olejov, bez mineralnych olejov a vazeliny(to su destilaty z nafty)

kleasa

casto sa sprchuj,ak je to mozne po kazdej potrebe,alebo aspon vlhke papierove vreckovky pouzi,dlhe prechadzky-sedenie to zhorsuje a v lekarni bez predpisu masticka Mastu S-aspon mne pomohla

saxana

mam problem zo zlatou žilou tento problem sa mi vyskituje zriedkavo a prave teraz je tu žila ma boli pri stolici a taktiež mi krvaca a to nie stale viete poradit čo na to okrem navštevi doktora

lubica mayer

tak ako veronika mam po kazdej stolici velke bolesti a krvacam neviem co robit pouzivala som cipky ale pomohlo na2-3 dni