Ahojte, mám problém s veľmi suchou pokožkou rúk v zime. Poradili by ste mi nejaký krém, ktorý máte odskúšaný a zaberá? Pretože mne zaberá jedine SOS Nivea, ale ten je úplne maličký a cenovo nie až tak výhodný. Ďakujem za rady:)
Krém na veľmi suché ruky
neutrogena neparfumovan
zajkosc: aká to je značka krémov?:)
ďakujem za komentáre, o Neutrogene som už počula, tak ju teraz už určite vyskúšam:) a ten Linola krém je na predpis?
mne pomaha neutrogena, zabera velmi rychlo, ale nie je lacna. mne sa hrozne vysusuju ruky, potom to do krvi popraska a boli to, a toto je zatial najucinnejsie, co som nasla.
baby sorry, som si neuvedomila ze som v inej teme :)
zuzika zuzike
no ako? uz je lepsie? rano si vyzerala akoby si isla z operacie prs :))))
a tie, ktore by zaujimali moje "polystyrenove gulicky", tak to su dve gulicky na implantatoch anatomickych, ktore sluzia na to aby sa dobre ulozili, podla nich sa vie ci su rovno, zvisle :) no a ja si ich citim. su na spodku kvapocky pod sebou...
a znova sa vraciam k pasu, musim ho nosit sikmo, jeden mam trosku vyssie ako druhy, ja som si to ani nevsimla :) ale panko to ma v oku asi ;) ale dve hodinky denne zvladnem, nech su teda dokonale :)
rita149
tak podprdy mi boli na prvy pokus len len :), ale potom som v nich pochodila a vzila sa, tak sa mi zapacili, ako si pisala mensie robia vacsie :), uz ju mam na sebe, aj s ozdobnym pasom :) nemas mail na vasen09? Ja som akurat prvu zakaznicku mala jej kamosku, teda nasu spolocnu, ale som sa smiala ake je toto mesto male, kazdy kazdeho pozna, stacilo ze mi povedala ze kamoska si nedavno dala z nicoho take riadne a ja jej ze nie nahodou .................. a ona ze jasne :))))...
Nivea,treba mastný krém.
ja pouzivam normalnu vazelinu na suche päty :D je velmi mastna,skus ju pouzit na ruky...