Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Záleží vám na tom,či máte zo skúšky A alebo E ?

lost

anamarie
No aj slovenske pokuty za prekrocenie rychlosti su pre 90% ludi likvidacne (v danom mesiaci) a predsa... im na tom nezalezi.. avsak je otazne, ktor skupina ludi tak jazdi, ci 90% alebo 10% :D

Ja som platil cca 400eur za 1 rok studia uctovnictva, ale ma to hold nebavilo, tak som kaslal na to.. Niekedy si hold musim uznat chybu a zle rozhodnutie a akceptovat sratu :)

Ale aby niekto studoval len preto, lebo je v hre $12000*5 , ci kolko.. tak to moze rovno hodit flintu do zita, lebo ak by ho to skutocne bavilo, tak by sa zmotivoval aj bez toho :) i ked statisticke vychylky sa vzdy najdu..

Inko, aj mna stvali zle znamky, hlavne ak vdaka 1 chybe (dobre som opraivl na zle! lebo som si myslel ze by to bolo too good to be true ak by mi to vyslo na prvy krat) som namiesto A dostal C.. potesi :D a demotivuje.. (nieco v zmysle "no ked uz mam jednu 5ku, tak mvp a mozem mat kolko len chcem :D )

U nas ucitelia malokedy motivovali (skor DEmotivovali a citujem "dam ti 5tku, aby ta to motivovalo" haha LOL OMG LMAO ROFL psycho taktika), asi len jeden novy mlady ucitel motivoval slusne (matikar, dalo sa s nim vyjednavat, ja som nemusel ani koncorocnu pisomku pisat, mal vyborny pristup) :) ale bol u nas len jeden rok. Potom sa stal manazerom velkeho obchodneho retazca a teraz je uz mozno asi aj za vodou, tipujem ak zhodnotim jeho pristup a inteligenciu (otvorenost mysle). Hold, kto umi ten umi a zvysok čumí...

*inko

ano zalezi, ale pokial je to predmet otrasny, tazky a vyhadzuju z neho, tak som rada aj za C,D.
ale vacsinou sa snazim na tie B najhorsie, mna zle znamky celkom seru :D

jankaaaaaaaaa

nezalezi mi na tom, ak je to skuska z predmetu , ktory ma absolutne nebavi alebo je fakt tazky. tak to sa z toho E tesim :D za tri roky som E mala len velmi malo.
velmi by mi zas vadilo ak by som dostala E z predmetu, ktory ma bavi a ucila som sa na neho poctivo. napr. ak by mi nesadli otazky alebo co.. to by ma stvalo a isla by som na opravny.
ale myslim ze znamky ani niesu dolezite. su dolezite pre ludi, ktori sa snazia o prospechove stipko, alebo pre ludi ktori dostavaju za prospech body na intrak a podobne.
este ale pozor! od vysledkov studia na Bc. zavisi aj to ci vas vezmu na magisterske studium.. teda na niektorych skolach sa robia prijimacky, inde beru do uvahy vysledky. takze tak no

ojka

mne na tom záležalo (: nepotrpela som si výlučne na A-čka, ale tým E-čkam som sa vyhýbala z viacerých dovodov....a to je:
- na niektorých školách zohľadňujú prospech študenta pri udeľovaní internátov
- môže sa ti újsť motivačné štipko
- nedajbože môžeš získať i červený diplom neskôr a za to je tiež samizda peňažná odmena (či to si už mýlim?)(:
to vieš, komu o nič nejde, tak je rád, že prelieza aj s E-čkami ((:

lost

Dokonca by som si dovolil povedat, ze ani na skole nezalezi :D ci clovek ma, alebo nema, ale to su osobne preferencie.

Existuje jedno extremne pekny vyrok,

"Formal education will make you a living; self-education will make you a fortune."
- Jim Rohn

swistica

externemu studentovi to moze byt jedno. Denni studenti ktori nic nerobia a iba si uzivaju intrakovy zivot by si mohli dat zalezat na znamke (ked uz pre nic ine tak je tu prospechove stipko)

lost

E ci A, pokial to nie je IAIA tak je to jedno :D

Konieckoncov, ked si ta bude zakaznik vyberat spomedzi inych v sutazi, posledne cos ata asi opyta je "Ake znamky mate zo zskusok?"