Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farba na vlasy henna

Príspevok v téme: Farba na vlasy henna
Sally_7

Ahojte, chcela by som sa opýtať. Farbila som si vlasy na ryšavo rôznymi farbami z drogérie, no nikdy to nevyšlo podľa mojich predstáv. No nedávno som sa dopočula o Henne a chcem ju vyskúšať len chela by som počuť váš názor, alebo či ju už máte odskúšanú a či sa dá kúpiť aj u nás v drogériach ? ... :) Lebo som počula že daktorý ľudia boli s ňou nespokojní.

arabela908

ups, tak ešte raz:

-odkaz odstránený-

-odkaz odstránený-

A ešte som si spomenula na jednu dobrú stránku, tiež majú čistú hennu:

-odkaz odstránený-

arabela908

Toto sú napríklad čisté henny - obsahujú len lawsoniu inermis:
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
Čistá henna chytá medeno, ryšavo alebo do gaštanova - závisí na tvojej pôvodnej farbe vlasov. Henna ti vlasy nezosvetlí len sa "naviaže" na tvoju farbu.

Sally_7

Len ma mrzí že na žiadnej stránke neviem nájsť čistú hennu čiže ryšavú ... všade je len gaštánova,medená alebo iné.

Sally_7

A mola by som popýtať aj stránku z ktorej to objednávaš ?? ... Lebo som ich našla veľa a neviem či sa môžem spoľahnúť na každú stránku :)

arabela908

Henna je to najlepšie, čo som si kedy dala na hlavu :) A mám toho vyskúšané už veľa :) Krásne sa po nej lesknú vlasy - dlhodobo, zvýrazňuje prirodzenú farbu, pomáha proti štiepeniu a padaniu. Hennujem už vyše 3 rokov a kupujem ju cez net alebo v zahraničí. U nás v drogériách (v DM) majú len takú nekvalitnú - väčšine nefarbí, lesk a regenerácia slabá. A vraj to ani nie je čistá henna.