Ahojte, chcela by som sa opýtať. Farbila som si vlasy na ryšavo rôznymi farbami z drogérie, no nikdy to nevyšlo podľa mojich predstáv. No nedávno som sa dopočula o Henne a chcem ju vyskúšať len chela by som počuť váš názor, alebo či ju už máte odskúšanú a či sa dá kúpiť aj u nás v drogériach ? ... :) Lebo som počula že daktorý ľudia boli s ňou nespokojní.
Farba na vlasy henna
ups, tak ešte raz:
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
A ešte som si spomenula na jednu dobrú stránku, tiež majú čistú hennu:
-odkaz odstránený-
Toto sú napríklad čisté henny - obsahujú len lawsoniu inermis:
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
Čistá henna chytá medeno, ryšavo alebo do gaštanova - závisí na tvojej pôvodnej farbe vlasov. Henna ti vlasy nezosvetlí len sa "naviaže" na tvoju farbu.
Len ma mrzí že na žiadnej stránke neviem nájsť čistú hennu čiže ryšavú ... všade je len gaštánova,medená alebo iné.
Najčastejšie z hennayvette.sk a bionatural.sk - obe sú spoľahlivé :)
A mola by som popýtať aj stránku z ktorej to objednávaš ?? ... Lebo som ich našla veľa a neviem či sa môžem spoľahnúť na každú stránku :)
Henna je to najlepšie, čo som si kedy dala na hlavu :) A mám toho vyskúšané už veľa :) Krásne sa po nej lesknú vlasy - dlhodobo, zvýrazňuje prirodzenú farbu, pomáha proti štiepeniu a padaniu. Hennujem už vyše 3 rokov a kupujem ju cez net alebo v zahraničí. U nás v drogériách (v DM) majú len takú nekvalitnú - väčšine nefarbí, lesk a regenerácia slabá. A vraj to ani nie je čistá henna.