Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vplyv porobenia na zhoršenie zdravotného stavu

:)

Ako mám vedieť či mám "porobené"? Fakt je, že už 2 roky zháňam prácu a nedarí sa, ale žeby som mala porobené?

za vesticou

Kup si casopisy Jasnovidka a Magicka vestiaren. Vychadzaju raz za mesiac a najskor ich dostanes koncom mesiaca (okolo 28. v mesiaci uz urcite). Tam by si mal najst o tom aspon nejake informacie, ale ak aj nenajdes informacie v postacujucej miere, tak najdes aspon kontakty na vestice, ktore dokazu porobenie, kliatbu, ciernu magiu, posadnutie... odstranit. Z casu na cas sa tam objavi pozvanka na liecebno-ocistny vikend, ktory by bolo vhodne navstivit, ak nejake porobenie na sebe citis. Urcite ti pomoze. Nikomu nepraj zle, nikomu nezavid, lebo raz sa ti to vrati. Mnohe pripady porobenia su velmi podobne, porobenie casto pochadza zo zavisti a ludia, ktori maju taketo problemy, casto koncia na psychiatrii, hoci psychicky chori nikdy neboli a ani nie su, casto byvaju oznaceni za schizofrenikov, beru lieky, ktore nie su urcene pre nich, ale pre pacientov trpiacich schizofreniou, cim sa cela situacia este zhorsuje. Lenze takito ludia maju v sebe akesi vnutorne tusenie, ze ich problem nie je psychickeho charakteru, ale mnohokrat nevedia, ako proti tomu bojovat, ako si svoj problem vyriesit a psychiatri a lieky im vobec nepomahaju. K tomu su pridruzene rozne problemy v sukromnom zivote (clovek si napriklad nevie najst pracu, alebo ho nejaka agentura sprostredkujuca pracu v zahranici okradne o penaiaze a pracu mu neda, alebo utrpi nejake skody na majetku, alebo mu niekto zomrie...) Najhorsie je, ak sa take nieco stane niekomu, kto na porobenie, kliatbu a podobne veci neveri. A uplne najhorsie je, ak sa to stane nejakemu nabozenskemu fanatikovi, ktory veri, ze chodit za vesticami je hriech. Takyto clovek za vesticou nikdy nepojde a "pokorne sa zmieri" s tym, ze je schizofrenik a bude uzivat lieky do konca zivota. Z racionalneho hladiska ale hriech je len to, ked kliatbou, porobenim, magiou... niekomu ublizujeme a urcite normalny clovek zmyslajuci realne a nesfanatizovany nabozenstvom za hriech nemoze povazovat, ked navstivime jasnovidca/vesticu za ucelom toho, ze dame porobenie (magiu, kliatbu, posadnutie) odstranit zo seba. Ak mas napriklad rodicov, pripadne surodencov, c kamaratov nabozenskych fanatikov a odhovarali by ta od navstevy vestice za ucelom odstranenia porobenia, tak to urob tak, aby o tom nevedeli. Inac sa moze stat, ze coskoro skoncis na psychiatrii, hoci tam v skutocnosti vobec nepatris a ked uz raz budes mat na papieri, ze si, s prepacenim, cvok, tak sa to s tebou bude vliect cely zivot, napriklad ak by si zatuzil pracovat v SBS, tak nedostanes ani lekarske povolenie, aby si si mohol urobit SBS-kurz, aby si sa mohol stat drzitelom strelnej zbrane, aby si sa mohol stat naprikad clenom policajneho zboru... Mozno ta nebude lakat takato praca, ale niekomu, koho by to lakalo, by sa mohol zrutit svet.

J111

Na nete som o tom čítal, že zamerať sa môžu na čokoľvek a čokoľvek zničiť. Pritom lekári pomôcť nevedia.