Muzi,co si myslite o takej zene?Je to pre vas divne a ak nemala este ani vztah?
Vadilo by vam to?Kedy to muzovi povedat?
Napiste aj svoj vek,lebo to asi inak berie muz po 20ke a inak 30tnik.
Panna po 20ke Zufale?
jasne, ze moze. ja som tiez stale riesila, ze, hmmm, nehodi sa, aby baba urobila prvy krok. a potom som mala smolu na chlapov, kt. sa na mna lepili, ale ja som o nich nemala zaujem. moja vina. a tak som sa nastvala a chlapa som si zbalila ja sama - urobila som prvy krok a nzanacila mu, ze sa mu paci, a vypalilo to dobre :)))...
a s tou pannou :) - netrap sa, ja poznam tolko bab po 20tke, dokonca aj po 25ke, co este nikoho nemali. no a co. vzdy lepsia alternativa ako spavat hore-dole s hocikym. chlap, kt. bude mat o teba naozaj uprimny zaujem, oceni, ze si nefungovala ako poduska pre tolko inych pred nim :). to, ze si panna, by vadilo len takemu, ktory by ta chcel len na sex - takto by s tebou nemal zabavu :).
tot moj pohlad na vec. dobru noc
ako kedy,a sa len vzdy zlaknem muza ,ktory sa mi paci a spravam sa ak debil.Nevsimam si ho akoze.
Moze aj baba oslovit chlapa?
A chodíš do spoločnosti? Ak ta mozem odhadnut, tak asi velmi nie, co?
Ide o to, kde v akej spolocnosti si. Ak si v dobrej spolocnosti, medzi znamymi, tak sa niekto musi pritrafit.
Nejako nie,len sa za mnou otacaju,pozeraju a nic,nikto nepride.
Moze to byt mojim strachom?
A mna napriklad zaujima kto si:D Cim to je? Co ostatnych okolo teba nie?
treba stale dufat :)
ja som zase este ani neazila nic take,e ked sa o teba chlap stara,zaujima,dvori ti.
Cim to je?
Aby bola sympaticka a komunikativna. Ja som uz raz rozvedeny a do dalsej zenby sa hrnut nebudem, ani nechcem. Nejako som sa toho manzelsta "nabazil" az az. Lebo som nestretol tu pravu, co na robim? Nic.
Takze vy,ked sa vam baba paci nerozoberate vekovy rozdiel?
Alebo co vas zaujima najviac?
Vobec nie. Mal by byt nejaky rozdiel, ale kto vie ako ma spravne byt:D