Panna po 20ke Zufale?

kacenkaaaa

jasne, ze moze. ja som tiez stale riesila, ze, hmmm, nehodi sa, aby baba urobila prvy krok. a potom som mala smolu na chlapov, kt. sa na mna lepili, ale ja som o nich nemala zaujem. moja vina. a tak som sa nastvala a chlapa som si zbalila ja sama - urobila som prvy krok a nzanacila mu, ze sa mu paci, a vypalilo to dobre :)))...

a s tou pannou :) - netrap sa, ja poznam tolko bab po 20tke, dokonca aj po 25ke, co este nikoho nemali. no a co. vzdy lepsia alternativa ako spavat hore-dole s hocikym. chlap, kt. bude mat o teba naozaj uprimny zaujem, oceni, ze si nefungovala ako poduska pre tolko inych pred nim :). to, ze si panna, by vadilo len takemu, ktory by ta chcel len na sex - takto by s tebou nemal zabavu :).

tot moj pohlad na vec. dobru noc

akoje

ako kedy,a sa len vzdy zlaknem muza ,ktory sa mi paci a spravam sa ak debil.Nevsimam si ho akoze.
Moze aj baba oslovit chlapa?

akoje

treba stale dufat :)
ja som zase este ani neazila nic take,e ked sa o teba chlap stara,zaujima,dvori ti.
Cim to je?

J111

Aby bola sympaticka a komunikativna. Ja som uz raz rozvedeny a do dalsej zenby sa hrnut nebudem, ani nechcem. Nejako som sa toho manzelsta "nabazil" az az. Lebo som nestretol tu pravu, co na robim? Nic.