Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tunisko

evenleyy123

no ano, ani podla nazvu mi to nic nehovorilo takze zrejme bude nejaky novy :) ja som bola v Les Princes (3*). Nie je to ziaden luxusny hotel, na tie si ja ani nepotrpim takze mne uplne vyhovoval, ale pre narocnejsich by asi nestacil :D viem ze hned vedla nasho alebo blizko bol jeden hotel myslim ze sa volal Mahdia Palace Thalasso (5*) ak preferujes viac hviezdiciek a ponukaju ho aj nase CK, len neviem ktore. Pozeram ze ten Laico je od plaze oddeleny cestou a to by mi teda dost vadilo..tam sa jazdi ako chce a vodici kaslu na to ze by ti dali prednost :)

evenleyy123

tak ja som sa v mahdii nenudila, praveze to bola moja najlepsia dovolenka v tunisku a to som stale bola v inom meste takze viem porovnat.. zalezi vela od toho co hladas, ci klud a pokoj alebo zabavu a nocny zivot..je pravda ze do mesta mahdia z hotelov je to troska dalej ale zeby nuda, to by som nepovedala.. ten hotel co spominas nepoznam, skus pohladat recenzie na neho, ja som dovolenky vyberala aj podla recenzii, tie povedia vela :)

leus

halo evenleyy
tak som sa bola pytat v ck aj na ten mahdie, mi povedali ,ze je to odlahle, ze tam je nuda, chceli sme ten sousse ale tam v dobrom hotely nema dcera zlavu a ostal tak ten hammamet yasmine -hotel Laico 5hv.,tak asi to zoberieme co ty povies ?

evenleyy123

aha no pozeram ze kartago len z prahy..zvlastne, doteraz vzdy mali aj z ke aj ba, neviem co to.. tak nie su spinave plaze, v pohode su :) len v mahdii je ta voda fakt ako v bazene.. skus pozriet stranku invia.sk tam si mozes nastavit parametre hladania co potrebujes

leus

ni september, ale chcem vyuzit first moment, nam sa neda ist na last minute a mame 12rocnu dceru a musim hladat take kde na nu mame dobru zlavu tak je to trocha komplikovanejsie....mahdia vyjde ovela drahsie ako hammamet a djebra napr.co som pozerala...tak ten yasmine tam su spinave plaze?

evenleyy123

tak pravdu povediac, ja som sa na djerbe trochu nudila.. ja po veceroch rada chodim po meste, nesedim na hoteli, potrebujem zivot :) a tam som sa citila ako na konci sveta.. ja som skor zatazena na pekne plaze ako luxusne hotely takze ak by som si mala vybrat urcite by som volila mahdiu, prave kvoli cistym plazam a krasnemu moru :) skus kartago tours, oni maju na tunisko dost vela ponuk

leus

dakujem za odpoved, ten hotel v hammamete je presne ta cast yasmine a tak sa pojdem popytat na mahdie este do nejakej ck, v tatratoure nemaju na tu oblast ziadne ponuky , skoda ta djebra ,lebo tam sa mi velmi pacil jeden hotel, ale tak ak sa mam nudit 12dni tak to tiez neni ktovie co