Lovegra-sex

alenka_maxova

steely, treba najst jednoducho ten zaklad, preco to prislo. Pokial vsetko klape, musi sa vyriesit aj toto. Opytaj sa jej v prvom rade, ci ma vobec zaujem to riesit, tuto situaciu, tento problem...Az zistis, ze ano, kup jej tento liek, o ktorom sa hovori v hlavnom prispevku a frciteee :)

steely2

Lenka-maxova.

To si myslíš,čosom len trpel tu nechuť? Robil som už všetko,prosby,navrhy,otazky na hygienu,....odpoveď--ja Ti to robiť nebudem. Mám sa rozísť,keď máme dve pekné a zdravé deti...nebude rozumnejšie,najsť si diskretne ženu,ktorej muž nechce robiť orál a určite by to moc chcela..tiež su taký!? Pri dráždení klitorisu drsným jazýčkom až šaliete Vy ženy,nám to tiež moc dobre robí...chcem to tiež,no rozísť tiež nie,lebo moja žena je vyborná žena,matka,kucharka,nealko,nefajčier a dosť pedant na poriadok,až na tento jeden bod!!

alenka_maxova

no hura...jedine riesenie bokovka? Ako myslis, ale dokasles si vztah uz uplne. Ved sa pokus s manzelkou dohodnut, ze by si mohla zadovazit tieto lieky na podporu, ze len vyskusat. A ak bude uplne ze odmietat a neuvedie pravy a naozajstny dovod, tak sa rozidte...

steely1

Alenka-maxová

Pusu otvárame,len že sa stále vyhovara..unavena,boli hlava,dnes nie,už zase/pritom naposlady pred 3tyždňami/,myslím,či nemá niekoho..tak ma to myká,vieš ja bych potreboval tak raz týždenne,ona tak raz za polroka asi takto.
Mne v ňom hučí,že by som aj krtka pretiahol..tak to mám riešiť vyhonením či čo, už sme sa zhovárali,hovorí,že už je stará..42,je staroba?
Ešte sa nestalo,že by ona dala podnet na sex...začiatky boli iné,chcela sa milovať! Asi to budem riešiť bokovkou ako kamarát!!!

alenka_maxova

steely a preco neriesis najprv pricinu, preco je manzelka taka? Tebe by sa pacilo, keby ti niekto daval potajomky dake oblbovaky? Nie, nepacilo. Tak nevymyslaj a opytaj sa jej rovno, co sa deje. A az toto vyriesite a ona bude mat zaujem sa zaoberat svohou frigiditou, tak potom jej ponukni tieto tabletky ako mozne riesenie....Probuh, pises, ze to je manzelka, to vobec neotvarate pri sebe pusu?

alenka_maxova

"Neverila som", dobre som sa zabavila... :D Predstavila som si, ako by to ucinkovalo na mna, pri mojom sexualnom apetite :D :D :D A mozno mi prave tuto tabletku priatel tajne dava rozdrvenu do vody, ktovie :D

Neverila som

Priznam sa po dvoch detoch mi sex uz nejako nechutil s manzelom som ho mala len s povinosti kamaratka tiez 40tnicka mi ponukla Lovegru aby som skusila po hodine som nic zvlastne nepocitovala zacalo to az ked ma ako i inokedy zacal manzel drazdit nastalo u mna take vzrusenie ake som nezazila pri prvom sexe vtedy by som zniesla aj5dobre nadrzanych chlapov manzela somcelu noc otravovala bol so mna hotovy povedal mi ze v zivote lepsi sex nezazil