Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako nebyť gay

Príspevok v téme: Ako nebyť gay
vajcoo

pred pár dňami som zistil že je brat homosexuál, ale len asi 2 týždne. Mamu to moc vzalo a mna tiež,, lebo ma na viac než byť homosexuálom.mal už babu a pasovalo im to. neviem ako ho od toho odradiť, má predsa kus života pred sebou ktorý sa dá využiť aj trochu rozumnejšie. ja sa neviem tej myšlienky zbaviť , že je homosexual.. prosím poradte mi ako sa dá ho odviesť od homosexuality a ako ja môžem na to prestať myslieť . prosím nezverejňujte to

bingham

Padla tu veta...ze neviem co je na gayoch zle...no byt homosexualom urcite nie je normalne...ale netreba tych ludi ani odsudzovať...kazdy ako sa citi...

J111

A prečo by nestál pri bratovi? Však svoju krv predsa nezaprie, to je nezmysel. Chápem ťa, aj so mnou by to zatriaslo, to je normálne. Tebe sa proste zrútil svet alebo predstavy, ktoré si mal. Čo nemá na to právo? Už je za to chumaj? Nadávať vie každý somár.

nimsklamana

ak sa smiem spytat, ty si co urobil preto aby si bol heterosexual? predpokladam ze nic... tak tvoj brat HOMOSEXUAL neurobil tiez nic preto aby homosexualom bol. to ze bude chodit s muzom nemeni nic na tom, ze je tvojim bratom. ako konkretne jeho sexualna orientacia ovplyvnila tvoj zivot? co zmenila na vasom vztahu? ak by si mal menej predsudkov a dokazal sa ponad normalnu vec akou homosexualita je preniest, odpovedal by si NIC... ale ze si xuj, tak nestojis pri bratovi v tak tazkom obdobi akym obdobie priznania sa pre neho urcite je...

Monii

neviem čo je na gayoch zlé .. pozri sa na Neila Patricka Harris (Barney Stinson) kam to dotiahol .. and he's still awesome ;)

wreck

ale keby si mal sestru, bolo by to v pohode. uz len ta predstava, ze si s priatelkou daju pusu, ze?

rovnako tak mozes povedat cernochovi, ze ma na viac nez byt cernochom. vrat sa do sucasneho storocia a kultury tolerancie a bud bratovi stale bratom. keby to mohol ovplyvnit alebo zmenit, uz by to davno urobil, to mi ver.