Klub XXL - alebo klub odvážnych

Príspevok v téme: Klub XXL - alebo klub odvážnych
bebe25

Klub XXL vznikol pre všetky ženy a všetkých mužov, ktorí chcú navždy skoncovať s prebytočnými kilami, nadobudnúť sebavedomie a zmeniť tak svoj život. Založili ho skvelé ženy, ktoré rozhodne nepatrili do skupiny 90 - 60 - 90.

Sú to ženy, ktoré sa rozhodli raz a navždy schudnúť a podeliť sa s vami o tom ako sa im darí a vypočuť si ako sa darí chudnúť Vám. Zabudnite na hladovky, prísne diety, ktoré vám niečo prikazujú a zakazujú. Podstatná je Vaša voľba.

Sú vítaní všetci, ktorí chcú začať svoj boj s kilami naviac, bez rozdielu veku, pohlavia, váhovej kategórie, zdravotného stavu...

Okrem online komunikácie organizujeme pravidelné stretnutia v rôznych mestách (na mesačnej báze.

Tešíme sa na Vás

bebe25

V prvom rade mať pevnú vôľu a povedať si že CHCEM - nie že musím.

Mám pripravený dotazník, ktorý Vás vyhodnotí individuálne, dostanete plán, ktorý si upravíte podľa seba - podľa svojho vlastného životného tempa.

Chudnutie nie je len o jedle a cvičení - je to zmena životného štýlu.

Dotazník môžem zverejniť -

Odpovede sú dosť osobné - takže mi ho môžte poslať mailom. Ihneď po vyhodnotení Vám ho pošlem a môžme ho konzultovať.

bebe25

Ahoj kočky som rada, že ste sa ozvali - mrzí ma že sa ozývam tak neskoro ale bola som na obchodnej ceste a nejak som sa pozabudla. - Asi niektoré sklamem ale bohužiaľ sa webke ešte stále pracujem. Zistila som že venovať sa 20 veciam naraz nie je dobré. Pokúsim sa na tom popracovať.

Teraz organizujeme stretnutie v Banskej Bystrici - 31.01.2012 - miesto ešte upresním - ak by ste to chceli rozbehnúť vo veľkom môžme sa stretnúť.

Ak je to pre Vás nevyhovujúci termín, alebo miesto - môžme sa stretávať online - môžme aj formou mailu. Musím sa pochváliť - že za týždeň - išli dole 3 kilečká a to som mala rozhasený metabolizmus.

Teším sa na naše spoločné úspechy.

bananjahodka

Aj ja chcemm... dnes si dam uz len dietnu veceru, vela vody a pripojim bicykel.. uz nebudem pouzivat ziadne OD ZAJTRA