Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tie slavne IP adresy

Príspevok v téme: tie slavne IP adresy
00000

konecne som pochopila, z kade viete kto ma aku IP (ano trvalo mi to dost dlho, ale fakt som na to nevedela prist..co vam poviem - blondina). ALE!! (: mam otazku. Moze sa mi IP adresa menit? Lebo som si vsimla, ze na jednom prispevku mam inu IP ako na druhom. Meni sa mi IP ked vypnem PC? A preco sa mi meni?
Ja viem, cudne otazky......ale chcem v tom mat konecne jasno (:

00000

No, blondula, pripomeula si mi ze sa chcem spytat nieco podobne este.

Ked mam tak (neviem akym sposobom) spraveny internet, ze jedna ta skrinka kde mi svietia svetielka (laicky pomenuvam nie som technicky typ) ze ide/neide internet, ale kable idu na dva PC, tak maju obidva PC tu isto IP? asi nie....ci? (:

zewa

Nie je tam ziadna presna pravidelnost. Jeden cas sa mi menila IP takmer kazdy druhy den, teraz sa mi uz niekolko tyzdnov nezmenila.

zewa

Pokial je zdroj internetu rovnaky, budete mat rovnaku IP. (Pokial platite za internet len jednu fakturu, tak mate rovnaku IP). Jedine, ze by ste mali dvoch poskytovatelov trebars Orange a Telecom.

blondula

zewa....keby napisem z bratovho notebooku tiez budem mat inu IP ?? obaja frcime cez wifinu,on sem-tam pouzije kabel :DDD

zewa

Ano, IP adresy sa mozu menit. Obcas poskytovatel pripojenia tie adresy meni (vola sa to dynamicka IP). Ale ak si nahodou pisala ten prispevok z ineho PC, mesta, miesta mimo tvojho bydliska, tak preto ju mas inu. Ked vypnes PC sa ti IP nemeni ;)