ahojte potrebovala by som vediet ze co mam robit ked mi padol mobil do vody asi na 2 sekundy (samsung galaxy ace)
hned som ho vybrala rozobrala (bateria, pamatovka, sim karta von) vytriasla som z toho vodu ako som len mohla utrela a susila fenom chvylu. neviete co mam robiť dalej? a ci mi pojde ked ho zapnem?
Padol mi mobil do vody
blondula: mne ked spadol do wcka tak to som si este len davala dole nohavice.. takze nic tam nebolo :D
tak som ho zapla!!! funguje a bateria je 100% ..nechapem lebo ked mi padol do vody bateria mala asi 70% tak mozno blbne..ach
ak si si uplne ista,ze je suchy tak ho skus zapat a daj vediet...
ja som raz stratila mobil, samozrejme, ze prsalo.. nicmene, nasla som ho potom, bol cely mokry, vyfenovala som, akonahle bol suchy, zapla som ho, spociatku trosku blbol, inac funguje v pohode
dokedy mam cakat?:(
este radsej vyckaj...
jankaaaaaa,*inko....dufam,ze ako spadol do weecka,uz bolo splachnute :DDDD
tak ešte stále som ho nezapla..čo hovoríte? kedy je ten správny čas? :D bojím sa a dúfam že mi môj nový telefonik pojde :((
mne do wcka spadol pracovny telefon... :DDD
rychlo som z neho vytriasla vodu, rozobrala, nechala asi tak 5minut a isiel v pohode, nastastie :))
hlavne ho nezapinaj, kym nebude vsetko suche :)
mne raz padol do zachoda, no ale to som bola este velmi mlada a velmi hlupa:D takze som s nim isla pod cistu vodu, pekne ho vydrhla od bakterii :DDD
no a cudujsasvete...nejde :D
ked som si obliala notebook, pekne som ho pretocila, vysusila fenom a je jak novy :D