Ahojte. Mám 172 cm a 48 kg a fakt hroznú postavu =/. Som geneticky veľmi štíhla - veľmi úzky trup, drobné prsia, chudučké ruky, no v porovnaní s trupom ŠIROKÉ BOKY ( chytím si boky a cítiť samé kosti...), plochý zadok a chudučké nohy... super kombinácia =/. Celá som vychrtlá, len tie široké boky :-/. Ja fakt neviem, čo na seba...naozaj nepekne to vyzerá... so stavbou kostry nič nenarobím... Prosím vás, akým oblečením by som mohla ako tak korigovať moju postavu? Už som z toho zúfalá...
čo s takou postavou?
nic si z toho nerob, absolutne. postava sa ti zmeni za 1-2roky. bud rada ze si stihla.. alebo mozes skusit injekcie s vitaminom B, porad sa so svojou obvodnou o tom.
A moje miery sú: 82 - 58 - 89 (podotýkam, fakt mám plochý zadok... čiže to číslo zodpovedá v podstate len obvodu bokov...)
Mám zníženú funkciu štítnej žľazy... na túto tému som už s doktorkou diskutovala mnohokrát, no v podstate nič sa s tým nedá robiť.... jedine jesť lieky... A čo sa týka mojej stravy - snažím sa stravovať normálne, no napríklad v škole mávam záchvaty hladu (nerobí mi problém zjesť aj 4 rožky v priebehu vyučovania...)... proste vlčí hlad... večer nedokážem zaspať bez toho, aby som sa pred spaním poriadne nenajedla (kľudne aj o polnoci...) ...
ja som tiez vzdy bola uplne stihla, vychudnuta. pri vyske 179cm som mala 56kg maximalne! ale nemala som plochy zadok. taky normalny. ale proste som vzdy bola taka chuda uplne. a to som sa doslova az prejedala ale nepriberala som vobec. az potom okolo 19tky, alebo po prvom rocniku na vyske som zacala mat "zenskejsiu" postavu, zvacisli sa mi prsia, aj zadok a stehna. pribrala som asi tak 5kg a doteraz mam taku postavu. som stihla, ale mam aj nejake prsia aj zadok.. takze este vydrz, ono to pride .. alebo skus jest vela bielkovin
aké máš rozmery?... prsia, brucho, zadok(alebo tá najširšia časť pod bruchom kde je bedrová kosť)... mam presne tu istú výšku aj váhu ale moje rozmery sú 80,60,80
to chapem, mas zvysenu cinnost? este si vo vyvoji, postava sa ti este zmeni, neviem co jedavas, aku mas skladbu stravy, mozno by si mohla uviest priklad bezneho jedalnicka od ranajok po veceru a uviest aj mnozstva
dolezite su najmä bielkoviny, aby sa ti z coho tie svaly mali tvorit, cvicis? pre teba by boli vhodne posilovacie cviky na tvorbu svalovej hmoty
urcite sa s tym da nieco robit
Som si toho vedomá, lenže moja chudosť je sčasti daná geneticky... plus mám aj problémy so štítnou žľazou, na ktorú užívam lieky :(. Stravujem sa úplne normálne, chutí mi jesť, lenže efekt žiadny... síce pred rokom som mala sotva 45 kg, lenže odvtedy som aj narástla.. (teraz mám 17 rokov, zachvíľu 18).
si zena, takze mas cosi, co sa vola PANVA ;-)
vyznie to tak preto, lebo vsetko ostatne je vychrtle
ak by si nabrala trocha svalovej hmoty a trocha tuku, tak by to vyznelo uz potom inak
neverim, ze nie je mozne u teba pribrat nejakych 5-6kg (aspon), aj tak budes stale velmi chuda, ale uz by to vy zeralo inak
proste z kosti panvy si odpilit nic nemozes, aby pasovala k ostatnemu, musis prisposobit ostatok panve