nervy

werdza

Magy, to nieje nezmysel, ja len chcem ľuďom pomôcť niečím, čo pomáha aj mne. A ja nemôžem za to, že tá firma sa rozhodla nedať svoj produkt do lekárne, ale predávať ho cez multilevelmarketing, veď riasy sú potrava a dajú sa kúpiť aj v lekárni aj v bio obchodoch, ale len Spirulina a Chlorella a v Imune sú ešte o dve viac, jedna s najväčším obsahom vápnika a druhá s najväčším antioxidantom- astaxantínom a preto sú účinnejšie, ako len samostatná spirulina a chlorella. Proste ja som bola v stave, že som bola celé dni doma, VŠ sa mi nepodarilo kvoli brutálnej únave dokončiť, nič som nevládala, mala som plný dávkovač liekov a teraz už dávkovač nepoužívam, rodina je šťastná, ako som zrazu ožila a že konečne mi niečo pomáha.

natusa42

blondula a spol :)
mne osobne pomáha,ked si dám dve tabletky naraz na večer okolo 22 ,ked idem spať tak do polnoci ,ma to "skosí " ..ale kedže to beriem len tak raz za pár týždnov pomáha mi to ,ale no je pravda,že niekedy ani potom nezaspím,ale je to také ukľudnujúce prakticky ...

Magy

nepises dalsie dolezite udaje - vek, vyska/vaha, zamestnanie, rodinny stav, prekonane starsie, nedavne alebo sucasne choroby... ak chces serioznu radu, musis seriozne pisat. z toho mala sa neda urcit skoro nic. moze ist o neurologicky problem, psychicky...

blondula

atm....ja pit nemozem :D po prve:mam male dieta,musim byt nonstop jednym okom hore a po druhe:mavam z pitia strasne bolesti hlavy :D teda,mne sa staci sa usmiat na nejaku flasku a rano mam opicu :DDD