konecne

lost

loteria sa mimochodom matematicky oplati hrat, pokial jackpot presiahne istu hladinu vyhry, uz neviem kolko presne musi byt, no obcas sa to stane. avsak jasne ze ani toto mi nezaruci vyhru, ale zaruci mi to to, ze hram ked mam sancu matematicky vyhrat,tj. ako keby som hral tu hru s dverami - je ich 10, ale jedno vyplaca 11 nasobok vyhry, aj napriek tomu ze mam len 1 sancu na stavku, ihned by som sa stavil :) a to zdovodu, ze matematika je na mojej strane .. vyhrat loteriu ked je jackpot nizsi ako by mal byt, je nieco ako ked by som hral 10 dveri kde vyherne vyplacaju len 2-nasobok z vkladu, tj. cista chujovina :)

lost

atm ale na lote nestratis vela, na sporte ano a z hlavne dovodu ze bukmejkri umelo znizuju kurz , napr realny (podla fyz.zakonov) by mal byt 3 ale on da kurz 2,7 a to urobi extremnu nevyhodu..
pri lote je to sice tiez tak, no omnoho tazsie sa tam ziskava zavislost :) neviem si prestavit, ze by som isiel skrkat 1000 tiketov, pricom na zapas dat 3000eur sa da 3 klikmi..
cize vyhra v 1 deroch by mala byt 10 nasobok, ale realne je max 9 nasobok.. malokto ma gule na to vyplatit viac..

ale suhlasim s cokoladou ;)

slnečnicaa

Aj aj by som chcela bývať s priateľom v peknom domčeku, nemusí byť ani v tomto kraji, stačí mi vilka pri mori, chalúpka na lazoch alebo drevenica na horách:-)