Prečo sa muži neozývajú celý deň

Príspevok v téme: Prečo sa muži neozývajú celý deň
smoulava

Ahojte je taká situácia- muž sa neozýva celý deň, ozve až ked ja sa ozývam, malo kedy sa ozýva sám od seba,ked som mu to hovorila že ma to trápi tak odpove%d bola že on je taký, cez deň napríklad nenapíše alebo nezavolá ale večer už hej ale to je komunikácia ked nie sme spolu cez internet, nevolá skoro vôbec, nenapíše ked mu chýbam alebo že myslel na mňa, ale zas ked som sním tak je milý, dotýka sa ma, hladká, drží za ruku dá mi pusy a v spoločnosti tiež. len počas dňa s neozýva a ked fakt tak minimálne :o( sme spolu cca 3mesiace a vekový rozdiel je 10 rokov - on je starší

smoulava

už som to sním raz riešila že neviem na čom som lebo sa chová tak a tak a na chvíľu sato zlepšilo ale zas je to také aké bolo. myslela som že dá sa nejako naviesť čo má robiť alebo aspoň, čo potrebujem aby to vedel a že nejako to trošku zmení, tiež viem že zvyk j železná košeľa a že starého psa novým kúskom nenaučím, ale on hovorí že ma ľúbi a povedal to v našom vzťahu prvý tak ak ma naozaj ľúbi tak sa bude snažiť aby som sa v našom vzťahu cítila spokojná.možno mu to takto vyhovuje ako to je

Weva

Ide len o to, ci je to pre Teba akceptovatelne. Ak hej tak vam to moze super fungovat, tak si z toho nerob hlavu. Ak Ta to trapi (inak by si sem nepisala) tak to je ine... Sama sa rozhodni... A pripadne sa ho na to vo vhodnej chvili spytaj. Ze ako to vidi on.

Duška

Ono je pravda,že je to aj v povahe človeka,ja poznám 50nika,ktorý mal 20tničku a vôbec mu nevadilo ak sa s ňou ukazoval na verejnosti a aj to prejavoval.Ale on bol tak trochu exhibicionista,jemu nevadilo nič.

smoulava

teiž si uvedomujem to že ked to nerobí teraz tak to nebude robiť, je to v ňom, ak on niečo nebude chcieť urobiť neurobí to.

Weva

To je blbost, ze starsi su taki... Moj manzel taky nie je, ale ani nikdy nebol. Je to o povahe, nie veku a ak to nerobi po 3 mesiacoch vztahu, tak ani nebude - v tom suhlasim s Duska v 11:45

smoulava

Duška: upokojila lebo to dosť trápilo, viem že rozmýšľanie starších mužov je iné :o)len zas ked je zamilovaný chlap tak je jedno koľko má rokov. je pravda že sú muži ktorý tie city neprejavujú alebo možno sa nechcú moc citovo naviazať, ale zamilovaný chlap je zamilovaný chlap. ale upokojilo to

Duška

No neviem či som ťa upokojila,alebo rozrušila,ale aspoň budeš vedieť na čom si.Starší sú proste takí,my ich nezmeníme,len sa s tým musíme zmieriť ak o nich nechceme prísť.Alebo nezmieriť,to je ten druhý prípad.

smoulava

Duška : asi tak je a asi bude, nieje to blbé aspoň mám reakcie , ktoré som potrebovala na upokojenie mysle :o)