Dobry den, chcela by som sa opytat ci mate nejake dobre skusenosti s nejakym psychiatrom v KE. Chcela by som sa objednat, no neviem ku komu. Kedysi som chodila k dr. Ondirovej. Dakujem
Dobry psychiater KE
Lístok od obvodnej netreba, tá karta by bola zrejme fajn od predchádzajúcej. Netuším koľko má rokov, tipujem niečo cez 40. Je veľmi sympatická a milá. Dá sa tam ale dovolať len medzi 12.00 a 13.00. Vtedy objednávajú.
zuzi2222: dakujem vevlmi pekne za info. Tak ja sa k nej teda objednam. Este by som potrebovala poradit, neviem ako je to teraz, je potrebne doniest vymenny listok od obvodnej? A co kartu od predchadzajucej? Aby vedela co som brala a pod. Kedze ja si uz nepamatam, lebo to bola pred rokom.
A kolko ma vlastne rokov ta lekarka? Je starsia alebo mlada?
dakujem za odpovede:)
U Milichovskej sa neplatí, prepláca to poisťovňa, normálne už len potom v lekárni za lieky+recept. Je skvelá, ja tam chodím už dlhšie, mám úzkostnú poruchu, lieky mi sadli hneď na prvýkrát, nie je z tých lekárov, čo za každú cenu dávajú antidepresíva, ja som ich ale fakt potrebovala, okrem toho som chodila aj na psychoterapiu, po čase sme AD vysadili, no udalosti doma ma žiaľ donútili ísť znova na lieky, snažíme sa úzkosti ale udržať na minime s najnižšou možnou dávkou. Držím palce, nech už si vyberieš akéhokoľvek doktora :)
jankaaaaaaaa: mas na nu nejake dobre referencie?
odporucam danielu milichovsku, aj ked ju nepoznam ako pacientka
Dobrý psychiater je dôležitá vec!!! Ja poznám aj tých horších a keď si na jednu spomeniem, tak sa sám naseriem. O ničom. To akoby som chodil na konzultácie k nejakému múru nárekov. Smejem sa, ale nie je to na smiech. Však ani sa nedivím. Dnešní vysokoškoláci, však poniektorí nevedia ani toľko ako učňovkári, úbohosť nad úbohosť. A pritom sa stačí len trochu viac snažiť. Ale komu sa chce? Asi nikomu. Na štátniciach by sa malo preverovať celkové zvládnutie učiva, úroveň absolventa a pod. Nie som pesimista, ale podľa mňa to nejako všetko upadá. Asi to bude tou krízou.
je to dost takze si vybrat, kedze ludia su rozni a ucinok liecby moze byt individualny. Ja mam konkretne porblem so socialnou fobiu a preto si neviem vybrat. No a kvoli tomu by som asi aj radsej brala zenu :) kedze sa dost hanbim a pozeram ze je to na kovacskej, takze je to ok kedze je to v centre mesta.
zuzi2222: a plati sa u nej za to ze tam chodis? alebo normalne len za lieky a recept?
Ja odporúčam dr. Milichovskú
Velmi dobry psychiater je MUDr.Milan Komoras, mozem len odporucit