Nadmerná sexuálna vzrušivosť

Príspevok v téme: Nadmerná sexuálna vzrušivosť
edd

Zdravím! Mám 23 rokov a trpím nadmernou sexuálnou vzrušivosťou. Erekcia u mňa nastáva kedykoľvek a kdekoľvek. Nežijem sexuálnym životom a ani nemasturbujem. Najhoršie je keď sa postaví niekde v prítomnosti mužov, napríklad vo verejných sprchách, je mi to neskutočne nepríjemné a trápne. Cítim sa ako normálny muž a nie som homosexuál. Chlapi prosím pomôžte. Neviem ako sa zachovať pri takýchto trápnych situáciách. Necítim sa práve najlepšie, keď sa to stane ja mám okolo seba mužov. Čo si o mne môžu asi tak myslieť? Asi nie je OK??? prosím vyjadrite sa ako by sa dalo ovládať v takýchto situáciách! Vďaka!

J111

Podľa mňa by utrpeli väčšiu ujmu, keby sa im to snažil nejako vysvetľovať, bol by otočený k nim so stoporeným údom a vysvetľoval by, prečo mu stojí. Že len tak. Už len to by mu tak uverili.
To je mágia? Stojí a nemá nohy:D
Jeden zlodej okradol včera jedného, čo práve močil, dobre som sa na tom pobavil:D

J111

Áno, časom to príde samo. Bude ti stáť furt bez ohľadu na vonkajšie podnety. A tým chlapom v sprche si to prečo nevysvetlil, istotne by to lepšie pochopili a neutrpeli by ujmu na svojom sexuálnom živote:D

lentilkaaa

no...to pride casom zrejme ale on ma 23 rokov...chlapec mlady...necudujem sa ze mu stale stoji ked ani so zenou ani sam nic...

J111

... ženské by to ocenili:D Ja som sa vybesnel, keď som bol mladý a teraz po rozvode si žijem pokojným asexuálnym životom, ani na to nepomyslím, stačia mi spomienky, lebo sú veľmi intenzívne:D Po čase ma to asi zase chytí, tak potom sa znovu vyšaľkám:D

lentilkaaa

nie je to prave tym ze ani nemasturbujes a ani nezijes sexualnym zivotom...potom sa necuduj...ved telo to potrebuje

J111

Už by si mal začať žiť nejakým pohlavným životom, len to ťa zachráni!
A čo si tak môžu o tebe myslieť? V prvom rade, že ti stojí, potom že prečo? A potom, keď sa dopracujú k príčine, tak zdrhnú aj zo sprchy:D Začnú sa báť, aby si ich nepretiahol:DDD