Chcem sa len spýtať ako je možné že jedna žena 2 roky dokáže milovať muža ktorý ju 5krát podvedie, ponižuje, klame a je nespoľahlivý, a tiež citovo chladný? A čo je to vôbec za chlapa ktorý sa iba zahráva s citmy ženy ktorá ho ľúbi? Okrem toho v dnešnej dobe je nespočetné množstvo chlapov ktorý toto robia.
To naozaj už neexistuje žiadny normálny
chlap?
Ako je to možné?
alebo je on medved len nechce aby mu niekto na na to prisiel tak ma priatelku ako zasterku.a to vysvetluje aj to zle spravanie :D
mozno je to tajna agentka a ma ho len ako zasterku aby predstierala nejaky vztah :), alebo su obaja za mnohozenstvo :)
tak tak..v dnesnom svete ma uz nikto nicim neprekvapi.je to smutne hlavne ked sa to stane nam a nami blizkej osobe.v niektorych pripadoch to je zas zabavne :D
bibisa....podla toho co citavam tuna na fore je mozne uplne ale uplne vsetko :DDD
no jo, ženy sú už raz také, že milujú aj vtedy, ak ich podvádza muž ich srdca :D ako moja kolegyňa mala "vzťah" s mužom vyše 2rokov a pritom mohla podľa "indícií" tušiť, že nie je jediná. ale ako sama povedala, srdcu nerozkážeš. Včera sa dozvedela, že on medzitým oficiálne pol roka mal jednu babu a tie dve sa včera stretli :D bola som svedok. sranda, akú veľkú a tmavú clonu dokáže mať zamilovaná ženská v mozgu :D
blondula
a teraz si ale poloz otazku na co by mala este ineho priatela?tak bud zle trtkava jej oficialny partner a vynahradza si to tym milencom ale potom na co je s oficialom?to by jej potom mal staci len milenec.to potom moze znamenat ze oficial ma kopec prachov.myslim si ze uz sa to zacina zamotavat a ze mame talen na vytvaranie slovenskych telenoviel :D
v dnesnej dobe je hrozne vela citových kriplov, sama mam takeho , sice ma nepodvádza ale je najvlažnejší chlap, akeho som mala a ak mu naznačim že chcem kusok citu tak ,,, mam dojem že i ked nie zajtra ani o 2 dni ale snazi sa najma pri intimite ....ale nikdy nezabudza na svoje JA .. i ked ma ma rad a pri tom ja som velmi citliva žena .zatial sa to da vydrzat viem , citim ze j einy ako istatní aj napriek tomu ako sa sem tam sprava ,,,, zatial len sledujem ,analyzujem uvidíme po čase ale neverim že by som dokazala zit s takym chladnym mužom .
Kresťania sa rozvádzať nesmú:DDD Na tom sa stále dobre pobavím. Hrešiť je "dovolené", vopred odpustené, ale rozviesť? To v žiadnom prípade.
J111....nechcela som to tak skarado napisat :D toto su väcsinou zeny,ktore byvaju aj tyrane,takze je to asi aj "hrdinka" :-(
Ona nie je zakomplexovaná, ona je jednoducho chudera.