Ako je to možné?

Príspevok v téme: Ako je to možné?
Niky888

Chcem sa len spýtať ako je možné že jedna  žena 2 roky dokáže milovať muža ktorý ju  5krát  podvedie, ponižuje, klame a je  nespoľahlivý, a tiež citovo chladný? A čo  je to vôbec za chlapa ktorý sa iba zahráva  s citmy ženy ktorá ho ľúbi?  Okrem toho v dnešnej dobe je nespočetné  množstvo chlapov ktorý toto robia. 
To naozaj už neexistuje žiadny normálny 
chlap?

User_37597

alebo je on medved len nechce aby mu niekto na na to prisiel tak ma priatelku ako zasterku.a to vysvetluje aj to zle spravanie :D

Lumik

mozno je to tajna agentka a ma ho len ako zasterku aby predstierala nejaky vztah :), alebo su obaja za mnohozenstvo :)

User_37597

tak tak..v dnesnom svete ma uz nikto nicim neprekvapi.je to smutne hlavne ked sa to stane nam a nami blizkej osobe.v niektorych pripadoch to je zas zabavne :D

lulu22

no jo, ženy sú už raz také, že milujú aj vtedy, ak ich podvádza muž ich srdca :D ako moja kolegyňa mala "vzťah" s mužom vyše 2rokov a pritom mohla podľa "indícií" tušiť, že nie je jediná. ale ako sama povedala, srdcu nerozkážeš. Včera sa dozvedela, že on medzitým oficiálne pol roka mal jednu babu a tie dve sa včera stretli :D bola som svedok. sranda, akú veľkú a tmavú clonu dokáže mať zamilovaná ženská v mozgu :D

User_37597

blondula
a teraz si ale poloz otazku na co by mala este ineho priatela?tak bud zle trtkava jej oficialny partner a vynahradza si to tym milencom ale potom na co je s oficialom?to by jej potom mal staci len milenec.to potom moze znamenat ze oficial ma kopec prachov.myslim si ze uz sa to zacina zamotavat a ze mame talen na vytvaranie slovenskych telenoviel :D

kefka

v dnesnej dobe je hrozne vela citových kriplov, sama mam takeho , sice ma nepodvádza ale je najvlažnejší chlap, akeho som mala a ak mu naznačim že chcem kusok citu tak ,,, mam dojem že i ked nie zajtra ani o 2 dni ale snazi sa najma pri intimite ....ale nikdy nezabudza na svoje JA .. i ked ma ma rad a pri tom ja som velmi citliva žena .zatial sa to da vydrzat viem , citim ze j einy ako istatní aj napriek tomu ako sa sem tam sprava ,,,, zatial len sledujem ,analyzujem uvidíme po čase ale neverim že by som dokazala zit s takym chladnym mužom .

J111

Kresťania sa rozvádzať nesmú:DDD Na tom sa stále dobre pobavím. Hrešiť je "dovolené", vopred odpustené, ale rozviesť? To v žiadnom prípade.

blondula

J111....nechcela som to tak skarado napisat :D toto su väcsinou zeny,ktore byvaju aj tyrane,takze je to asi aj "hrdinka" :-(