Co myslite,je pre muza dolezite byt prvym milencom zeny?Zalezi na veku?
Alebo chcu dospeli muzi radsej skusene?
Je prvenstvo dolezite ?
Otazka:
Ak osoba A lubi osobu B. A osoba B si uzivala s osobami X,Y,Z a osoba A o tom vie, a vie aj, ze osoby X, Y, Z su pekne prasata a ze kde mozu, tak tam suchnu a ze sa vedia pekne vyblaznit na svojej 'obeti'.
Ako sa ma citit osoba A, ked pri pohlade na osobu B, pri nejakej intimnej chvili jej pride na rozum, ako osoby X, Y, Z santili a uzivali si kus masa, ktory je pre osobu A taky vzacny.
Neponizuje to osobu A v tom vztahu s osobou B? Myslite, ze je to zdrave?
(za osoby si doplne koho chcete, ale takych pribehov a pocitov som uz zopar pocul a je tazko poradit osobe A, ktora sa kvoli tomu vo vztahu trapi a kvoli tomu aj osoba B, lebo si uvedomila, ako velmi jej spravanie osobu B zranuje).
Ja zastávam názor , že nie je dobré , mať iba jedného sex.partnera . Poznám pár žien , ktoré sa vydali hneď za svojho prvého a po rokoch zatúžili , vyskúšať si to aj s niekym iným .
Ja to mám opačne , bola som second hand :-))) , a môj muž nový tovar ...Tiež bol po rokoch zvedavý , aké je to s inou .
hmmmm, dobre, v zasade suhlasim.
a teraz navrhni mozne riesenia v pripade, ze z "toho praveho" sa vyklul pekny kvietok. teba zradila intuicia, on ukazal svoju skutocnu tvar. ty si bola neochvejne presvedcena, ze to je skutocne ta tvoja chybajuca polovica a nikdy to uz nemoze byt inak. preto si sa mu oddala, rada a cela.
a teraz ti je na vracanie len co ho vidis.
mas byt dozivotne potrestana za zlyhanie svojej intuicie?
ak sa to stane v opacnom pripade, ma byt on?
co s tym?
No, u mňa to bolo naopak.. ja som bola panna a on mal už asi 4 baby za sebou. Bolo mi to (a je) veľmi nepríjemné. Človek by nemal spať s kým príde, a počkať na toho pravého. Teraz je to v našom vsťahu veľmi nespravodlivé. Ja som sa už s tým zmierila, ale aj tak, zakaždým, keď si pomyslím, že iná baba bola s ním tak blízko, že inú hladkal po prsiach, šepkal jej , že ju miluje,pri inej sa urobil ... tak mi je do plaču. Ženy by si mali vážiť svoju česť, a dať fakt len tomu, kto si ho zaslúži.
zvedava111, ako ktoremu. vacsine nie, niektorym ano.
spoznat to moze z rozhovoru, ked sa nejako prekecnes niecim, co nemas ako vediet, ak si sa este nemilovala.
ak myslis ze nejako z drzania tela, z oci alebo inak neverbalne, tak to asi tazko. ak je extremne vnimavy a ty extremne skusena, tak este mozno z tvojho soloveho tanca by mozno mohol.
Zisti to muz?
Nemyslim len prave ,ked ide do tuheho ,ale ja predtym,moze nejak vycitit?
ja rád použité :) samozrejme nie moc tak do 4 partnerov je to ok podla mna má skúsenosti a odznova by som už nešiel ale keby sa zamilujem je to jasne že iné ...
Ano,ale vadi to chlapovi?Myslim zenu do 25.
Takemu ,co uz ma dost za sebov.
wreck - ja som to zase myslela tak, ze objavovat nove obzory sa da stale, aj ked uz obaja maju predosle skusenosti. Vzdy je to nieco nove, ked si s niekym novym. Hlavne ked zistite, ze si vyhovujete.