ahojte...nikdy nedosiahnem orgazmus s partnerom...ked si to robim sama mam klitorisovy orgazmus. Aky mate nazor na to ze si ho urobim sama pred partnerom ako sucast milovania?
mam sa pred nim urobit?
co ste nikdy nevideli pečko? sak pocas sexu si kludne dopomahaj rukou... kym od do teba vnika, ty si stimuluj klitoris... je to uplne normalne...
podla mna je to uplne normalne aj ked spravne je to klitorialny a nie klitorisovy a ak ťa to poteši tak v skutočnosti dosahuje klitorialny orgazmus cca 70% žien na svete =o)
uplne normalna vec ja sa bez toho tiež nespravim, ale vyskušaj vecičku neviem ako sa to presne volá ale je to taký prstienok ne baterky ktorý si on nasadí na penis a ono to jemne vibruje a dráždi to presne tam kde potrebuješ stojí to okolo 120,- a dostať to v Tescu
podla mna sa mu to bude len pacit.. mozes zacat tym, ze mu budes jeho ruku viest tam kam chces a ako chces.. mozno ta nakoniec urobi on. a ak nie, tak ja v tom problem nevidim.. podla mna sa to muzom paci.. i ked neviem ci by som to ja urobila. ale mozno hej.. ked som vo svungu, robim vela veci :) ako napisala ich bin jj .. alebo ked sa budete milovat, mozes sa dotykat klitorisu. aj to je povolene :D
mno, ja mam pocas silneho orgazmu take stavy..ze robim veci, ktore si potom neviem vysvetlit. no vazne, nieco ako strata pamati. raz som dokonca pocas sexu zacala robit sama seba. priatel len ziral, ale poriadne ho to rozrajcovalo a teraz si to este aj vypyta, na spestrenie:))
To akoze pred nim masturbuješ? Co ja viem?
vyborny napad!:) aspon sa chlapec nieco nauci a to nehovorim a peknom divadielku...