lezi pri moj psiček a zohrieva ma :D ale pri spinkaní vydáva smiešne zvuky. prvy krát. a je to fakt smiešne.a popritom aj zavrčí.môže sa mu snívať dačo? sranda :)
len tak od veci
martin... a aku chces mnacku ..... nieco speci.
jeej britsku by som chcela, velmi sa mi to plemeno lubi. ale v byte zvieratko nechcem:)
blonduuuul ......tak skusaj este .... nooooo ...... chcem foto obkukat .... to mas ake super plemeno, teda :-O
Joo .... ano,dvoch kocurov.britskeho modreho a siamskeho.zabavne je,ako ich moj 15 mesacny syncek nahana :DDD inak chcela som dat foto,len sa to neda nejako a taku peknu fotecku mam :P
No ja som chcel ešte mačiatko, tamto čo som minule písal, ale nepadli si do oka s havom2. To bol boj.
moj buva hore značky ...... obcas zašimra fúzom ,obcas chrape a ........
blondula ty mas macicky ? ...... no to je vazne zabavne sledovat ,ako sa napr. hraju ...... ja ked som bola u znamej, tak na mna jedna mala "zautocila" ...... skocila na kolena ,zatlacila pazurky a fuk ho prec .... aj kavu som rozliala .... myslela som ,ze ma sibne ...... taaaaaak som sa jej trubky zlakla ( ja moc macicky nemusim no neublizila by som im su tiez krasne)
MNE NEJDE NIC ODOSLAT ....... POMOOOOOC ........ASI JE NIEKDE FUJAVA
:-D
Môj spí s otvorenými očami.
male biele ,ale nemaju take načančané (veeeelke gulate) hlavky ,ako poniektore
akurat mi tu jeden funiiii do pc-čka ... ideeeeeš ;-))