danielaaa - som na tom pravdepodobne podobne.. tiež som musela riešiť viackrát, teraz je relatívne kľud, ale to semienko nedôvery je tam stále a len čaká kedy vyrásť.. a on to samozrejme nechápe, ešte aj takým ublíženým hlasom vie povedať, že mu mám trochu veriť.. nemal to posrať no.. vždy sa ho snažím doviesť na tú cestičku ako by sa cítil, keby som si ja vypisovala s chalanmi, aj povie, že by mu to vadilo a o pár dní je to hrach na stenu.. a hoci už nepíše nejaké sprostosti, darmo.. ja som ten typ človeka, čo druhého ctí a vzťah má u mňa obrovskú hodnotu, snažím sa nerobiť nič takéto, aby mu neublížilo a môj mozog jednoducho nechápe, prečo z x priateľov na FB vypisuje práve babám a ešte k tomu takým, s ktorými niekedy niečo mal/chcel mať.. pochopím, že raz za čas si človek môže povedať hm, ktovie ako sa má ten a ten a napíšem.. ale aby niekomu vypisoval v každej svojej voľnej chvíli.. tak čo odo mňa čaká, že sa budem tváriť, že mi to nevadí a verím mu? presne ako hovoríš, nikdy človek nemôže vedieť, kedy to prejde od písania do inej fázy..
môj bývalý bol ako med, ako baránok.. a ako to skončilo? vypisovaním na pokeci, na icq.. vyžalovávaním sa kolegyni v práci, až to skončilo neverou a odľúbením sa.. a ja som bola nakoniec tá sprostá a on chudáčik..
takže teraz.. dôveruj, ale preveruj.. internet a soc. siete sú väčšie zlo, než si ľudia dokážu pripustiť.