Dobry den! stala sa mi taka vec ze som bola nakupovat v bizuterii a ako spravna zena som si obzerala prstene. bolo nas tam asi desat. pri odchode ma pani predavacka zastavila s tym ze som jej tam narobila bordel a ze jej chybaju prstene. tak som jej ukazala prstene ze vsetky su moje a jej ziadny nemam. a zhodou okolnosti som mala na ruke prsten ktory som si tam kupila a obvinila ma ze ten jej chyba a mam jej ho vratit. na moje argumenty nech si pozrie zaznam s kamery nereagovala. nechcela ma z obchodu pustit pokial jej tam ten prsten nenecham lebo jej zevraj chyba.podotykam bolo nas tam desat!!!! a nasledne vytiahla prsten ktory bol cely cierny a povedala ze ten tu nebol. ze vraj tie prstene upratovala a pamata si ich. potom som musela dat jej prsten za ktory som si zaplatila!!!!a bol kupeny tam a dala mi ten cierny prsten. rozprava s veducim nepomohla. ma koho by som sa mala obratit???? dakujem
ako zalovat predavacku?
nabuduce sa nedaj. to mas take poucenie do zivota, za jedno euro :) na kazdom kroku v zivote stretnes cloveka, ktory ta bude chciet okradnut, tak sa nauc branit si to svoje
ten cierny prsten stal 4 eura a bola som nutena jej ho dat ona mi ho pomaly z ruky zebrala....lebo jej chyyba a ludia okolo na mna kukali ako na zlodejku....
suhlas s ostatnymi, nemala si jej ho dat, no co uz a ona ti dala ten cierny prsten? ten kolko stal?mozno sa sama okaslala:)
ten prsten nebol drahy stal 5 eur...a ta predavacka nebola ochotna mi ho ukazat...
bez pokladnicneho bloku ktorym by si mohla dokladovat ze si za tovar riadne zaplatila to bude tazke. vtedy si mala uz na mieste volat policiu. teoreticky mozes to mozes ziadat presetrit aj teraz, povedz ze ta zmanipulovali a ze v strese si si neuvedomila ako sa spravne obhajit a skus trvat napriklad na kamerovych zaznamoch, pripadne ak by si nasla ludi z toho obchodu ktory by mohli dosvedcit tvoju verziu. kazdopadne ak ten prsten nestal nejaku vacsiu sumu tak to asi nema vyznam:)
ach jemine, xxxxx ma pravdu ,akoby si sa priznala...tazko povedat,ci nieco dokazes...ale drzim palce
clovek ide nakupovat a este ho oberu aj o posledne gate :D to je sila
kolko stal ten prsten?
tym ze si vratila prsten si sa akoby priznala...