mam 16 rokov a akurat na silvestra sme s priatelom mali svoj prvy sex..mali sme aj kondom,ak sa nic nepokazilo,tak sa do mna nic nedostalo...bolo to vlastne pred dvoma dnami a mam odvtedy take mensie nevolnosti..bolest brucha,bolest krizov.. je to bezne ? a menstruaciu by som mala dostat niekedy v strede mesiaca, je mozne ze mi bude meskat ?
Nevolnosti po prvom sexe
to je jedno- určite v tom nie je dieťa. príznaky sa neobjavujú za tri dni..
prečítaj si: www.zdravie.sk
prosim vas poradte mi mala som svoj prvy sex s priatelom a na 3 den sa mi dostali nevolnosti ako bolest brucha, hlavy, je mi na vracanie, zahmlievanie pred ocami a podobne... je to bezne alebo nieco v tom je ?
Potrebuje to kilometre penisu,
uvidíš sama,že po dlhej jazde,
zmeny súúúúúúú!!!
Ahoj, moc se o tom nemluví, ale partnerův penis může podráždit tvůj děložní čípek, efektem je nevolnost. Při styku se taky může dostat do dělohy trochu vzduchu a ten potom vaječníky do břišní dutiny. Chvíli pak trvá, než se vzduch vstřebá, a může to slušně potrápit. Další příčina bývá i v tom, že spousta dívek a žen má styk v období ovulace, která sama o sobě může mít velmi podobné příznaky. Další kámen úrazu přichází ve chvíli, kdy nás partner neuspokojí, a celá oblast zůstává nepříjemně překrvená, bez uvolnění. V takové chvíli pomůže, když si dáma pomůže sama ;-)
zle ti je najskor z alkoholu
tiez si myslim, ze to nesuvisi...je to zhoda nahod, ze ti je zle, ale neviem, ako ti moze penis v tvojej vagine sposobit nevolnosti v tvojom zaludku a meskanie menzesu...jedine ze si tehotna
prvy sex nema absolutne ziadny vplyv na menzes ani na nejake zaludocne nevolnosti
kludne mozu :) ja som to iste prezivala po prvok sexe :) a mozno ze este sem tam po sexe sa tak este budes citit ale potom to bude v pohode :))
Nic si z toho nerob ja som tiez mala mensie nevolnosti po 1. sexe a moze sa stat ze ti bude meskat cyklus