ahojte, moj problem je v tom ze priatelka sa prestava mestit do koze, chcem sa spytat ci je normalne ze mi vadi ak sa chodi opijat na disky a ja ani poriadne neviem kde a s kym, nie som extra ziadny ziarlivec, len mam obavy, ked je so mnou do neskorych hodin tak ju musim (aj chcem) odprevadit domov, lebo vraj sa boji sama, ale ked ide sama na mol neskoro domov to uz je v pohode, myslim ze volnosti jej davam dost, nikdy som jej nic nezakazoval, len mi to dost vrta hlavou, pretoze jej pitie nikdy moc nechutilo. Ked som ju minule videl opitu bolo mi zle, sa mi zdalo ze ani sama nevie co robi. Ja si tiez sem tam vypijem ale vzdy si uvedomujem kde su hranice. Myslite ze to riesim zbytocne alebo jej mam nieco naznacit ze sa mi to nepaci?
priatelkyne vystrajanie
ze ta bavi tahat sa s ozratou zenskou, daj jej kopacky, nech pride k rozumu. okrem toho, 20 rokov - to uz clovek by zodpovedny byt mal.
vies ale na co je taky vztah...nie je v nom dovera, z jej strany ani ucta k tebe, hovori ze s tebou sa nezabavi
ja neviem z celeho toho mi vyplyva ze ona je este strasne nezrela na vazny vztah...ja ked som mala 20 rokov tak som sa tak nespravala, to som mala za sebou uz v nejakych 16 rokoch taketo veci...
janoXX Dnes 08:55 - oziera sa raz do tyzdny na diske ? Preco si hned nepovedal, ze je to pravidelna ozranka - 53x do roka ozrata...
nie je to zbytocne riesenie.nie je nic horsie ako spita na mol zenska.bez hanby,vulgarna atd.neviem sice kolko mas rokov,ci mas vazny vztah,ale ak s nou pocitas do buducnosti tak to nie je bohvie co!nie som puritanka,ale poznam take.manzel s detmi doma,a oni ozrate,vulgarne,prichadzaju domou o piatej posledne z disky.alkohol je metla ludstva,a ak ma s tym problemy,tak by to mala riesit uz teraz,a nie vtedy ak bude neskoro.
JanoXX, si mi pripomenul moju kamarátku pred pár rokmi, tiež bola taká bláznivá v 20-tich, tiež to bolo spôsobené pochabými kamoškami. Uvedomila sa až keď jej chalan, s ktorým vtedy začínala chodiť povedal, že nechce babu čo sa spíja ako chlapec a keďže jej na ňom záležalo, prestala s tým a stalo sa z nej slušné žieňa, dokonca sú spolu dodnes :-) Podľa mňa jej na rovinu a sebavedomo povedz, že Ťa odpudzujú opité ženy, že chceš slušnú frajerku na úrovni a nie nevybúrené dieťa, bude sa hanbiť pred Tebou aj sama pred sebou a snáď to pomôže. Držím palec :-)
a tiez sme zvykli chodit spolu do barov, ja proti tomu nemam nic aby sla obcas bezo mna sa zabavit ale ked mi povie ze chce ist sama lebo sa lepsie zabavi to uz je moc
lentilkaaa dovtedy taka bola, staci par povrchnych kamaratok a zabrany su prec, ja tiez robim chyby, ale ked si predstavim co robi opita ked nie som pri nej, urcite to nie je 100%tna dovera
no a hlavne ked nechce/te komunikovat, tak potom neni o com.
ale ved to je hrozne....zena ma mat uroven a nie sa ozierat po baroch...ja nehovorim ze par poharov vinka je zlych ale treba mat hranice...a celkovo mi pride divne ze chodi po baroch bez teba pravidelne...nehovorim raz za cas
ja si neviem predstavit ze by som chodila po diskotekach bez priatela
ma 20 a mas pravdu je to chovanie na urovni zaciatku puberty a mas pravdu aj v tom ze obaja sa hrame na dospelych a pritom sme nezodpovedne deti, mozno aj tam bude kamen urazu